Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Manhunt - Unabomber (2017) (série) 

Solidni kriminalka s absolutne skvelym Bettanym a uchazejicim Worthingtonem, kterej mi ale s pribejvajicima epizodama spis zacal bejt protivnej, protoze jsem mu to moc nezral. Skoda jen, ze se tvurci nevydali vic do hloubky Kaczynskiho motivace pro svy bombovy utoky, protoze pokud se budem bavit o jeho manifestu, tak s nemalo nazorama se s nim rozhodne da souhlasit, ac ho nemam najetej celej a pro Kaczynskiho ciny nemam pochopeni, jde o hodne zajimavou latku, kterou tvurci bohuzel nedokazali uplne vyuzit. Nejvetsi perlou tak je sestej dil, kterej se venuje vyhradne "Tedovi", to bylo neco tak zkurvene nervydrasajiciho a spickove natocenyho, ze jsem snad mrknul jen dvakrat..skoda, ze takovejch dilu nebylo vic.

plakát

Fortress (2021) odpad!

Jeste ze uz se na to herectvi vysral, v takovejchle srackach neucinkuje snad ani to hrosisko Seagal.. A kdyz vidim, ze podobnejch hoven dokazal natocit i 8 rocne, tak si rikam, ze na tom nemohl bejt mentalne dobre nejakou tu dobu..

plakát

Green Room (2015) 

Druhy shlidnuti a diky zdejsi bande hnidopichu a bidnymu hodnoceni zvedam na plnej pocet, protoze tohle je dobre zahranej a kurevsky sklicujici slasher a ten gore-to je proste radost pohledet.

plakát

Jiří Procházka: Cesta bojovníka (2022) 

Jsem opravdu velkym fanouskem MMA, ale porad (po nejakejch jeho osmi shlidnutejch zapasech) jeste nedokazu rict, jestli jsem fanouskem Prochazky..asi jako jo, ale je tam takova hrozna pachut nekde vzadu. At uz jde o jeho neortodoxni styl, nebo komunikacni schopnosti, porad se mi proste nezamlouva a z cechacstvi, a snad nejaky povinnosti fandit, se rozhodne neposeru. Co se tyce dokumentu, je to uplne to samy, jako jeho fight a naslednej rozhovor - zmatecny, oku uplne ne lahodici a pri snaze vypotit nejakou sofistikovanejsi vetu, Jiri zni jako generator nahodnejch slov/google prekladac a pusobi to fakt hodne smesne.. Nedivil bych se, kdyby se nasli lidi, kteri by po shlidnuti tohohle novackyho skvaru nabyli presvedceni, ze MMA fighteri jsou proste jen gumy z klece..

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Při shlídnutí traileru jsem si chrochtal nad scénkou v makovým poli, kdy z něj leatherface jentak random vyleze..skvělej obrázek..no..stejně jsem ale dostal jen tupounkej film s bandou vypatlanejch influencerů, kdy stopáž hodina dvacet je i tak moc na to, se na ty zrůdy dívat a člověk se modlí, ať je ledrfejs sekne co nejdřív. Po nánosu veškerejch stupidit a bezduchým finále je scénka v buse jedinej blištivej a zapamatovatelnej moment z celýho filmu.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Norton a Pitt v absolutně šíleným hereckým koncertu. Znajíc pointu, dal jsem si to po dlouhý době znovu a pravda, druhý shlídnutí sice odhalilo pár slabších a mírně nelogickejch/nevysvětlitelnejch míst, ale i tak jde o naprosto skvělej filmek, kterej sice nemusí bejt úplně pro všechny, ale minimálně ona pointa drtivou většinu posadí na prdel pádem z velký vejšky.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

To jsem se takhle jednou vydal uplne random do kina a tam vubec nic, jen dalsi uplne blbej film pro tupy konzumenty PG-13 hyperkorektnich kokotin, rozumej marvelovek. Rikam si, to nedam, na to zaludek nemam, lec moje draha polovicka, cesky nehovorici, mi dala na vyber tohle a brumbala..volil jsem teda mensi zlo. Najednou koukam Raimi rezie..rikal jsem si, jak by bylo fajn, videt tam neco jeho, kdyz uz je rejza a doufal jsem, ze se nebudu divat na dalsiho vymeklyho spidermana..po ctvrt hodine filmu jsem mel totalni chut z toho kina vystrelit, ale jelikoz jsem tam nebyl sam, tak jsem si rekl, ze se hecnu a kdyztak se v kine poprvy vyspim..ale pak se zacly dit uplne divny veci a najednou se z klasicky tupy marvelovky stavalo neco, co az nebezpecne pripominalo strejcka Raimiho, az to preslo v neco uplne luxusniho, temnyho a ujetyho, co mi nekolikrat vytvorilo priblblej usmev na drzce. Takze ano, otresnej zacatek, ale za to vymazlenejsi druha pulka filmu s nejlepsim cameem ever? Dost mozna..jdu si pustit drag me to hell!

plakát

Tony Hawk: Dokud kolečka neupadnou (2022) 

Příjemný překvápko. Nečekal jsem popravdě takovou hloubku, ale musim přiznat, že chvílema mě to dostávalo nejen "vizuálně", ale i emocionálně...ať už se jednalo o tu, řekněme, rodinnou stránku věci, úpadky skateboardingu, nebo třeba pro mě už notoricky známý video první odjetý devítikoule na x-games, který mě prostě vždycky rozseká. Ačkoliv nejsem úplně fanoušek rampy nebo snad i jeho vlastního stylu, tak Tony je prostě obrovská legenda, a pro někoho jako já, to jest v minulosti malej smrad, co somroval po skejterech pučení jejich prkna, protože jsem si vlastní nemohl dovolit a snící o tom, že jednou budu dobrej prkýnkář, sbalim pár čubek, vydělám prachy, je každej podobnej dokument, závody, etc must see a předem skoro jistá velká spokojenost a v tomhle případě dokonce velký překvapení, o jak velkej rozsah se jedná. Navíc potěšila přítomnost Peralty, McGilla, Mullena, Caballera, zmínka o Hosoiovi a hlavně jsem rád za Duana Peterse a jejich beef! Skvělej dokument a absolutně skvělej soundtrack!

plakát

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil (2021) (seriál) 

S Elisou Lam jsem si v minulosti prožil pár (ne)příjemnejch tejdnů, kdy jsem ponořenej ve všech těch internetech zkoumal všechny možný konspirační teorie a popravdě jsem se nikdy nedopátral konce, protože to pro mě tehdy bylo celkem znepokojující.. Takže po zjištění, že se netflix chystá vydat dokument, jsem se nemohl dočkat, až ho uvidim a až mi konečně někdo objasní, co se vlastně stalo.. a pokuď netflix něco opravdu umí, jsou to právě dokumenty tohohle typu.. výborný! btw ten shit kolem Morbida je fakt síla