Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Green Room (2015) 

Druhy shlidnuti a diky zdejsi bande hnidopichu a bidnymu hodnoceni zvedam na plnej pocet, protoze tohle je dobre zahranej a kurevsky sklicujici slasher a ten gore-to je proste radost pohledet.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Norton a Pitt v absolutně šíleným hereckým koncertu. Znajíc pointu, dal jsem si to po dlouhý době znovu a pravda, druhý shlídnutí sice odhalilo pár slabších a mírně nelogickejch/nevysvětlitelnejch míst, ale i tak jde o naprosto skvělej filmek, kterej sice nemusí bejt úplně pro všechny, ale minimálně ona pointa drtivou většinu posadí na prdel pádem z velký vejšky.

plakát

Tony Hawk: Dokud kolečka neupadnou (2022) 

Příjemný překvápko. Nečekal jsem popravdě takovou hloubku, ale musim přiznat, že chvílema mě to dostávalo nejen "vizuálně", ale i emocionálně...ať už se jednalo o tu, řekněme, rodinnou stránku věci, úpadky skateboardingu, nebo třeba pro mě už notoricky známý video první odjetý devítikoule na x-games, který mě prostě vždycky rozseká. Ačkoliv nejsem úplně fanoušek rampy nebo snad i jeho vlastního stylu, tak Tony je prostě obrovská legenda, a pro někoho jako já, to jest v minulosti malej smrad, co somroval po skejterech pučení jejich prkna, protože jsem si vlastní nemohl dovolit a snící o tom, že jednou budu dobrej prkýnkář, sbalim pár čubek, vydělám prachy, je každej podobnej dokument, závody, etc must see a předem skoro jistá velká spokojenost a v tomhle případě dokonce velký překvapení, o jak velkej rozsah se jedná. Navíc potěšila přítomnost Peralty, McGilla, Mullena, Caballera, zmínka o Hosoiovi a hlavně jsem rád za Duana Peterse a jejich beef! Skvělej dokument a absolutně skvělej soundtrack!

plakát

The Wire - Špína Baltimoru (2002) (seriál) 

Ačkoliv mi tady napříč sériema vychází overall hodnocení na nějaký 4*, musim dát za plnej počet, protože jako celek je The Wire kurevsky syrová, ale přitom neskutečně realistická podívaná. 1.série - přísnej úvod do Baltimorský špíny, Barksdale, Stringer Bell a klucí na rohách 2.série - pomalejší začátek, ale za to s naprosto výborným Chrisem Bauerem 3.série - Marlo vs Barksdale, Barskdale vs Bell, Hamsterdam, Dennisovo hledání sebe sama 4.série - Zaměření na děti/školství/rodiče, politická mašinérie, a vůbec nejsyrovější řada, která se s žádnou ze svých postav nesere a většina událostí nekončí jinak než tragicky..za mě nejlepší sérka 5.série - asi nejnudnějších prvních pár dílů, ale potom už jen McNultyho geniální nápad, pohled na novinářskou práci a poslední díl, kterej mě utvrdil v tom, jak geniální ten seriál byl a jak se mi po něm bude stejskat.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Wagner Moura nehral Escobara..on se jim stal..neskutecnej vykon, kterej chvilema az mrazil

plakát

Trestanec (2017) 

To kurva jo!! Drsnej retrospektivní nářez, skvostně zahranej, vypointovanej, s hutnou atmosférou a můžeme klidně říct, že i s posláním. Jediná výtka, kterou mám, je, že bych klidně ještě přidal stopáž právě v tý minulosti, popř. chcete-li ve vývoji hlavního hrdiny, proč ne...jinak teda..vim, že Bernthal má svý kvality, ale toho Dána s rumunským jménem neznám, páč nesleduju GoT..ale předvedl se náramně!

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Jen dvě slova...Miroslav Donutil!

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

První řada 80%. Druhá řada za rovnejch 100%, a to finále je to nejepičtější finále všech seriálovejch finálí, co jsem kdy viděl.. Těšim se na třetí řadu a doufám, že to bude minimálně stejnej mazec jako řada druhá.

plakát

Warrior (2011) 

Tak můžu směle konstatovat, že i na podruhý jde o maximální filmovej a emocionální zážitek. Drsnej a skvěle vygradovanej film, s doslova kulervoucím a proslzeným finále, kde Hardy a Nolte hrajou jak z jiný galaxie. Sice je to celý jedno superobrovský klišé, ale přece neskutečnej náser...šup s nim do TOPky.