Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Strašidla (2016) 

Rodinná pohádka pro oddech, mně se moc líbila...ps: antiTroškovci všech zemí, vyližte si prrdel

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Za mně palce nahoru.. podařilo se skloubit to, co je mým gustem. Bondovka je lehce odsunuta, takže WinterSoldier Dvě se nekoná, za to však film má pokaždé co nabídnout a akce střídá akci. 2 a půl hodiny a člověk se těší až bude Marvelovka s Avengery zase v kinech. Příjemné je introducing Spideyho a Antmana, který překvapí novým bigfight stylem. Black Panther zahraje lineárně a záporák Zemo není ten typický vohnout. Výborná akce je na konci vs. Fandil jsem teamCap, ale na konci filmu jsem zase Avenger. Jo a Vision je typický gentleman :) 4,8*

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Docela jiný pohled na záchranu lidstva. Oproti Avengers to ale má svoji logiku, když nechceme předpokládat, že nás přiletí zničit vesmírní mutanti. Dávám 4 hvězdy, nápad a zpracování je super, škoda, že na konci umírá můj nejoblíbenější superhero (nebo neumřel? - hmoty se dají spojit..... :o)

plakát

Loterie (1996) (TV film) 

Dobrý scénář, všichni herci působí reálně a atmosféra vesnice je lepší než ve Vesnici. Závěr filmu je trochu čitelný, ale stísněnost a hororová atmosféra vás určitě donutí se dívat až do konce.

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Můj prvně shlédnutý FF horror a jsem za to rád.. Nic není vidět, je to jen slyšet a les je temný! Výborně!

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Je to srovnatelné s filmem Sněženky a machři.. tedy myslím kontinuálně. Originál Kurvahošigutntag je originál - nesmrtelný a toto pokračování rovná se SaM po 25 letech - tedy psychologicko komediálně nudné... škoda

plakát

Babovřesky (2013) 

Prostě lehká komedie, nenáročná, pro nenáročného diváka.. cílem je hlavně zábava a odpočinek, za mě ok!

plakát

Slunce, seno a pár facek (1989) 

Super letní komedie :) U tohoto filmu si člověk odpočine, zasměje se a uvědomí si, že v Hošticích je lépe než na světě.. Výborný výkon Škopkové a Konopníkové, závěrečná fackovačka se zvukovými efekty musí pobavit každého. Promiň, soudružko, promiň - jáá ti dám promiň :)