Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (43)

plakát

Dvojníci (2016) 

Po dlouhé obě česká komedie, u které se člověk i nasměje. Tím to to musím ohodnotit dobře, pač zas dlouho to tu nebude. Hrdě říkam, že to je dobré a doporučuji to zkouknout.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

Já velký fanoušek animovaných filmu zvedám jednoznačně palec nahoru. Tento film je ukázkou povedeného díla. Disney se v podlesní době snaží a sklízí to úspěch. 100% (3D, kino, dabing)

plakát

Grimsby (2016) 

Je to asi největší prasárna toho dle roku, možná i více roků ale tak brutálně jsem se už nenasmál hodně dlouhá leta. Místy jsem se musel smát a ani jsem nedokázal dýchat, to nešlo, člověk se musel smát. :-) Kdo neviděl nemůže soudit a kdo viděl určitě si odnes různorodé dojmi ale kdo řekne že se ani jednou nezasmál, je buď divný nebo lže sám sobě. :-)

plakát

V hlavě (2015) 

Další dobře veselý animovaný snímek od Walt Disneyho. Je to prostě pohled na to co se děje v hlavě, každého určitě zajímalo, co může mít druhý v hlavě. A partička v hlavě prožívá dobrodružství a tím je ovlivněna i hlavní hrdinka. Snímek je plný veselých scének, různých zvratů a na bušený emocemi. A kde by jsme byli bez emocí. Proto tento snímek vřele doporučuji, je pravda že nejmenší to nepochopí asi ale odrostlejší děti a (děti) dospělí se budou dobře bavit. Proto tomuto animovanému filmu dávám s hrdostí 80% (2D, Kino).

plakát

Mimoni (2015) 

Velmi vtipný snímek, jako nezklamal mé očekávaní, byl jsem velmi z pokojen. Konečně film, kde vládnou mimoni a kde je o srandu postaráno. Dobře se bavit je zaručeno, děj není špatný, i když místami mi přišlo, že pokulhával. Vizuální ztvárnění bylo dost dobrý, a proto se nestydím ho doporučit každému milovníkovi animovaných filmu ale i žlutých panáčků Mimoňů. Tímto dostává tento film ode mě 100%, i když měl klopýtání, ale jsou to Mimoni, to se musí líbit každému (2D, 3D, dabing, Kino).

plakát

Jurský svět (2015) 

Od tohoto filmu jsem měl velké očekávání a bylo plně splněno. Film byl jak dobrodružný, tak i veselý. Spojení těchto dvou stylů se jim povedlo na jedničku. Visuální hledisko filmu bylo taky velmi pěkné, každým dnem, každým filmem se hranice animace posouvají. Děj nebyl špatný, myšlenka byla dobrá, i dobře ztvárněná ale nemůže se mě pustit dojem, že to mohlo být rozvedeno trošku více, ale to dle je malí šrám na dokonalém snímku (jen můj dojem). Herecké obsazení bylo taky dobrý, vybrali herce, co nejsou tolik okoukaný, to dávalo jejím výkonům krásu. A dinosauři, no ty jsou prostě dobrý, nezklamali miliony let staré instinkty nad nějakým splácaným genetickým pokusem. Nooo a byl tam můj oblíbenec T. Rex , tak že to nemůže byt špatný. Tím to dávám tomuto snímku s čistým svědomím 100% (3D, kino, dabing).

plakát

Divoká dvojka (2015) 

Já byl s tímto filmem velmi spokojený. Při jeho sledování jsem se velmi nasmál. Dvojice hrdinek tam provádí různorodé kousky. Vtipných hlášek tam bylo taky dost a byli dost dobrý, že se člověk neudržel a musel se smát. Proto hrdě dávám 100% (kino, dabing).

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Tak a je to tu, poslední díl Hobita. Každý se na tuto událost těšil různorodě, ale nakonec jsme se dočkali. Hobit: bitva pěti armád ve mě vzbuzovala různorodé naděje, ale celkově nezklamal, i když bych mu dokázal něco vytknout (smrt draka Šmaka hned na začátku snímku). Ale celkové ho hodnotím velmi kladně, hlavně proto že je to jediný díl ze všech dílu Hobita a Pána prstenů kde se objevila armáda trpaslíku a bojovala. Celkově finální bitva byla zajímavá, ale na přijíždějícího trpaslíka na prasátku snad nikdy nezapomenu, proto je to třeba shlédnout ještě jednou, dvakrát, nespočetněkrát. Pro to tento snímek doporučuji všem příznivcům fantazi ale i lidem kteří mají rádi dobré snímky. Tímto hodnotím tento snímek 80% a to plně zaslouženýma (3D, Kino, titulky).

plakát

Tučňáci z Madagaskaru (2014) 

Celkově byl film velmi povedený ale i přesto mu něco chybělo k dokonalosti. Byli tam vtipné scénky, záporák byl docela nešika ale přesto nebezpečný a ty hlášky, noo to se musí slyšet ("vystřelíme až uvidím jeho bělmo"). Ale co ten dle film docela celou dobu provázelo je nějaký laskaví přátelství, úplně to bylo tím nasicený. Proto ode mě dostává zasloužených 80% a odnáším si důležitý ponaučení: člověk nic nemusí umět, hlavně že je roztomilí (3D, kino, dabing).

plakát

Včelka Mája (2014) 

Zajímavě zpracovaná včelka Mája. Ve filmu byli všichni hlavní hrdinové ze serialu (Vilík, Hop). Také se zachovalo i Májina upovídanost, což bez toho by to nešlo. Převedení do digitální animace se taky povedlo velmi dobře. Jen mi tam chyběl zpěv božského Karla, který k Máje patří neodmyslitelně. Děj byl dost dětinský ale tak je to hlavně pro děti a tak to tak i udělali, proto ode mě dostává včelka Mája pěkných 80% (3D, Kino, dabing).