Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (66)

plakát

Věřte mi: Únos Lisy McVeyové (2018) (TV film) 

Výborný film, skvělý příběh podle pravdivé události. Zajímavé, dějově naplněné a zároveň dostatečný prostor poskytnutý vyznění jednotlivých postav. Velmi dobré herecké výkony.

plakát

Normal (2009) 

Opravdu krásný film. Skvěla zpracování téma. Naprosto bezkonkurenční práce s kamerou. Výborný výběr herců. Dlouho se mi nic tak nelíbilo.

plakát

Uspávač (2017) 

Tohle byl fakt úlet, celkem drsný film, ale i jsme se pobavila. Zajímavý příběh postaršího podivína, který vrcholí, když se dostane do konfliktu s místními nácky. Hodně unikátní dílo, které určitě stojí za shlédnutí.

plakát

Klér (2018) 

Smarzowski prostě umí, tentokrát si vybral téma, které je dost aktuální a v Polsku dost tabu. Natočil ho skvěle,napínavá dějová linie, výborné herecké obsazení, včetně mého oblíbence Roberta Więckiewicze, Za mě opravdu vrchol polského filmu.

plakát

Případ Sloane (2016) 

Výborný film, skvělý výkon v hlavní roli. Film z prostředí, které není pro žádné dámičky a tou určitě hrdinka (mrcha) tohohle filmu není. Až do samého konce film umí člověka překvapit.

plakát

Jack staví dům (2018) 

WOW, bylo to sakra skvělé, ani jsem to nečekala po tom, co jsem četla nějaké recenze a slyšela názory lidí, co to viděli. Ale tohle je jeden z nejlepších Trierových filmů a jeden z nejlepších filmů tohohle typu, který jsem viděla. Výborné pojetí vyprávění, jakoby se nic nedělo. Propojení příběhu kluka, co chtěl stavět domy s sériovým vrahem. Výborná hudba a propojení s uměleckými díly a obrazy pekla. Opravdu mě tento film potěšil.

plakát

Sowon (2013) 

Je to jeden z nejlepších a zároveň nejstrašnějších filmů co jsem, kdy viděla. Je skvěle natočený. Někdy je mnohem horíš to co je ukázáno pocitově než nějaké explicitní vyobrazení. Většinou si říkám, že je to jen film, ale tady mi bylo hrozně líto celé rodiny, která si tohle prožila i kdyby jen ve fimu, ale tyhle věci se prostě dějí i v reálu. Mohu výrazně dodporučit, ale zase je na zvážení zda na to budou mít chuť koukat rodiče malých holčiček.

plakát

Miami Vice (2006) 

Film se mi líbil, super zpracování, i když mohlo to být bez toho románku a osvobození zločinecké mrchy. Jinak super, ale teda Colin Farrell snad nikde nevypadal hůř :-D je úchylák z nějakýho porna :-D

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Tak tohle ano :-) bylo to skvělé, perfektní vize, kam lidstvo dospěje, luxusní zpracování, super kamera, hudba a výkony herců naprosto nadstandardní s přihlédnutím k tomu, že je to akčňák :-) A plno super kočiček bylo taky fajn :-) Tom Hardy je mým velkým oblíbencem, ale tady byl můj favorit Nicholas Hoult - byl super ...

plakát

Rohy (2013) 

Hmm no neříkám, že to bylo úplně špatný, jen nevím na čem bych musela frčet, aby mi to přišlo dobrý :-D