Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (931)

plakát

Vánoční duch (2010) (TV film) 

A další Vánoční koleda v moderním pojetí a zasazená do žánru romanticko-vánočního. Dickens byl genius, když se dá tak dobře dojit. Jediné co se dá ohodnotit je výkon herců.

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

Konečně mladá česká tvorba, která zaujala svou jednoduchostí, ale rozhodně je to lepší než romantické komedie, které se poslední dobou točí, a postrádají vtip. Trochu mi to připomínalo Jedna ruka netleská apod. Tady někdo vykradl Hostel.

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

Skvělý jako kterákoliv jiná komiksárna. Sledování mi jen zkazil zvuk, protože jsem si omylem stáhla kinorip - proč ten hnus dávají na sdílení?

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Jedna z nejlepších moderních pohádek, která se nemá za co stydět. Zpočátku jsem ji podezírala za přehnaně feministickou, ale jak už název napovídá hlavní hrdinkou je princezna. Byla jsem mile překvapena, že z Na Hromnice o den více a 50x a stále poprvé se dá vytáhnout ještě něco nového. Neobsahuje trapné scény a křečovité fórky. Nejspíš není určená pro nejmenší děti, ale spíš pro starší.

plakát

Čas (2021) 

Jako mysteriozní film dobrý, ale rozhodně bych to nemohla označit jako horor. Shyamalan má lepší filmy. Mohu doporučit třeba horor the Visit.

plakát

Modrá krev (2016) (seriál) 

Mám ráda historii a moderní dokumenty, přesto se mi seriál netrefil do vkusu. Viděla jsem jen epizodu s Nosticovými, protože jsem z Plané a dost se za to stydím. Nosticové Planou vlastnily a ten dokument mě utvrdil, že jméno Planá budu vyslovovat s hanbou i nadále. Opravdu mě velmi mrzelo, když jsem viděla reakci paní Matildy Nosticové při návštěvě v Plané. Moderátor doslova říkal, že by nikoho nepřekvapilo, kdyby zámek vyhořel. Dokument se natáčel v roce 2016 a zámek vyhořel asi roku 2018-19. Je to ostuda, ale takových historických sídel je v ČR spousta, ale asi ne s takovou historii.

plakát

Candyman: Ďábelský přízrak (2021) 

Slabší horor. Spíše než děs pocítíte lehké mrazení z rasistické diskriminace v USA. Velmi netradiční je užití loutkové stínohry, která vypráví tísnivý příběh boha Pomsty "Cukrouše" Candymana.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Jediný co si z celého filmu zapamatuju js Tatum v roli psa. Kromě špičatých uší mu mohli digitálně předělat zuby, přidat černý čenich a chundelatej ocásek. Zbytečná oddychovka jako Twilight.