Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (933)

plakát

Tajemství Enfieldu (2015) (seriál) 

Nevidět V zajetí démonů 2, tak by to na mě udělalo dojem, ale i tak to bylo zajímavý. Ty sprosťárny a temný hlas okopírovali z Vymítače.

plakát

Pohádka o putování (1982) 

Viděla jsem dost pohádek a ty strašidelné jsou nejlepší, škoda že už se takové netočí. Morové město je docela strašidelné.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Pohádka to nebyla nejhorší. Mohli víc zapracovat na vzhledu malého a velkého vozu. A nebyl hudební motiv Deničky od S. Prokofjeva Péťa a vlk jen trošičku poupravený? Celkově mi nepřijde pohádka vůbec originální. Tvůrci by možná udělali lépe kdyby zamakali i na detailech.

plakát

Rebeka (2020) 

Romantickému žánru neholduji, ale sympatické dvojici jsem happyend přála už od začátku a díky zápletce byl film zajímavý a koukatelný. Zrochu mi Rebecca připomněla Janu Eyrovou nebo Purpurový vrch. Je mi záhadou proč je Armie Hammer tak málo obsazován. V hlavní roli se objevil jen zde, v Osamělém jezdci a Sněhurce a ostatní ani nestojí za shlédnutí a Sněhurku už si nikdy nepustím.

plakát

Doom Patrol (2019) (seriál) 

Super seriál, ale kdyby přidali další řadu už by to bylo jen trapné natahování. Poslední díl byl skvěle zakončen.

plakát

Šťastný nový rok (2019) odpad!

Ani jako romantický film mě to nepřesvědčilo. A scéna s drogami, to měl být jako komický prvek?

plakát

Ivan je jen jeden (2020) 

Trošku podněcuje k tomu, aby se lidé zamysleli nad chovem zvířat. Někteří chovatelé jsou úchylové. Např. chov tygrů - ani v ZOO nemají zvířata ideální podmínky, ale snaží se aby některé druhy zvířat nevymizely ze Země. O co jde lidem, kteří si pořídí tygra jako domácího mazlíčka?

plakát

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo (2018) 

Kde jsou ty časy, kdy byly animáče určeny dětem... Tohle je spíš pro fanoušky než pro děti. S komiksem toho moc společného nemá jako film.

plakát

Jsem božská (2018) 

Je to jedna z nejlepších romantických komedií. Není to kýčovité. Vtipy jsou jednoduché a nevtíravé. Trochu mi to připomíná Těžce zamilován, ale Božská je lepší už jen tím, že zde hrají herci a ne profláknuté celebrity.