Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (102)

plakát

Zatóiči keššótabi (1964) 

Krásné scenérie a úžasná hudba. Budu se muset podívat i na další díly :)

plakát

Příběhy upírka Rudolfa (2000) 

Taky jsem jako malý sledoval na německé stanici seriál o malém upírovi a nyní jsem se odhodlal shlédnout i film a světe div se, pořád to má své kouzlo :) Kde jinde uvidíte upíří krávy. Do toho všeho lovec upírů, hrající si chvilku na jeden moment z jistého hororu....s J.Nicholsnem. Ale pozor tohle rozhodně horor není, jde o rodinou fantasy komedii !!!!

plakát

Daleká cesta za domovem (1978) 

Oproti knize zjednodušené, i když realisticky převedené. Přesto mi to celkově vyznívá pouze lehce nadprůměr, ale fanoušci knihy ať si jednu * připočtou, za všechny ztvárněné králíky : Lískače,Hlavouna, Pětíka, Důlka, atd.... :)

plakát

Kouzlo draka (1991) 

Pro ty co mají rádi Anime a trošku uchylného humoru ať si přidají * navíc. Želví muž byl perfektní :)

plakát

Zhong tai quan tan sheng si zhan (1974) 

O dva roky starší Hapkido s Angelou Mao, mi přijde ještě o něco lepší. Přesto vidět kombinaci kung fu a thajského boxu určitě stojí za to.

plakát

Mai fu (1973) 

Chvílemi jsem byl zmatený, ale nakonec mi to poslední finální souboj vynahradil a 3 hvězdičky si tento film jistě zaslouží.

plakát

The Castaway Cowboy (1974) 

Trochu nezvyklý western odehrávající se na Haiti, parta bláznivých domorodců,chovajících se jako malé děti a jeden z moře vyplavyvší se Texasan, který je chce naučit kovbojskému řemeslu...Nebylo to špatné...

plakát

Sedm statečných žen (1966) 

Po pár minutách jsem čekal naprostou katastrofu....ale pak se to rozjelo a dalo se na to koukat. A ženské nebyli nějaké superhrdinky, i když střílet teda uměly :)

plakát

Big City (2007) 

Vůbec né špatný humorný a poučný (dětský) western, aneb co by se stalo, kdyby ve městě zůstali jen děti sami....A kde platí přísloví : jablko nepadá daleko od stromu :)

plakát

Mr. Horn (1979) (TV film) 

O rok dříve natočený western o slavném stopařovi, než Tom Horn s Stevem McQueenem. S. McQuena mám radši než D. Carradine, ale tady musím upřímně přiznat, že tento film měl větší šťávu a bavil jsem se u něj více-vřele doporučuji.