Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (400)

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

A já se vůbec nebojím dát filmu, ve kterém je vrcholným okamžikem opouštění robotického nosorožce zadnicí, 4 hvězdy. Je to hloupé tupé, povrchní, ubohé, debilní, zhovadilé, ale já se královsky bavil.

plakát

Aftermath (1994) 

Parádní umělecká jízda. Výborně to popsal uživatel Flipnic.

plakát

Akira (1988) 

Zbytečně chaotické - to se týká jak příběhu, tak freneticky sestříhané animace.

plakát

Andromeda (2000) (seriál) odpad!

Ano, Kevin Sorbo je génius v navození atmosféry ala vrážení koňských pyjů do zadnice černých nasvalených borců. Tento seriál je tak neskutečně trapný a hloupý, že i sebehorší gayporno je oproti Andromedě hotovým filosofickým opusem.

plakát

Angel Beats! (2010) (seriál) 

Once again I cried. Saaaaad. Lepší než Clannad. Horší než Kanon.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Film o tom, jak výraznější než Keiřino obočí byl jen výkon Jude Law, o olizování Vronského slizkého knírku, o nespokojené slepici a jejím upracovaném manželovi. Ano, autorovi se povedlo neskutečně jedno, naprosto zničil, převrátil a podělal vyznění knihy. Ve filmu budete Annu nenávidět - marná, nespokojená, otravná - to úplně nesedí do dramatu o útlaku žen.

plakát

Aquaman (2018) 

Příjemná oddychovka.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Neskutečné komediální orgie podnícené hláškujícím Ashem, extrémně tupou armádou temnoty(zejména s tupým velitelem), motorovka a brokovnice ve středověku. TOHLE JE PROSTĚ NĚCO NESKUTEČNÉHO Zajímavé komentáře: Radyo, tron

plakát

Armageddon (1998) 

Tak, vezmeme litr americké propagandy, litr patosu, litr romantického cliché, přimícháme Bruce Willise, nacpeme do toho pořádný balík a vyděláme. Je to o ničem, ale svůj účel pobavit to splní. Na svou dobu parádní efekty a občas i pár těch vtipů. No, nenudil jsem se, ale už se asi znovu nepodívám.

plakát

August Underground's Mordum (2003) 

Bizarní nechutnost v provedení horším, než amatérském. Poprask, který tohle v USA způsobilo skutečně obdivuji, Jen škoda, že ani roztřesená kamera nedokáže zakrýt špatné efekty. V některých momentech jsem se zasmál, nic šokujícího to rozhodně není. Vysoké hodnocení za zblbnutí blbečků, kteří nahlásili tuto sérii na policii, která se o filmy zajímala.