Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Bobule (2008) 

Milá a příjemná komedie, na kterou se ráda podívám znova. Skvělé herecké obsazení, příjemné prostředí, vtipné hlášky, zkrátka perfektní film, který si pustíte, když nevíte, co máte dělat v sobotu večer :-)

plakát

Bojíte se tmy? (1990) (seriál) 

Jako malá jsem ten seriál milovala! :-)

plakát

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál) 

Nebojácná a všeho schopná holka, která je zamilovaná do upíra. Zní to jako klišé, ale mě to baví. První řady, kdy Buffy ještě chodila na střední, se mi sice líbily víc, ale u seriálu už to tak bývá, že co řada to stupínek dolů. Každopádně Buffy a její parta i tak budou vždy patřit k mým oblíbeným :-)

plakát

Deník Bridget Jonesové (2001) 

Bridget, Bridget, Bridget :-) Kdo by se u tohoto filmu nepobavil. Jedna komická scéna střídá druhou. Pro mě to bude vždy film, na který se ráda podívám, i kdybych ho měla vidět po tisící. Renée má být na co pyšná, protože nikdo by Bridget nezahrál lépe než ona, tím jsem si jistá!

plakát

Deník mrtvých (2007) 

Film mě bavil tak moc, až jsem u něj usla...Nezajímavý a nudný děj filmu, který rozhodně nemám ani chuť dokoukat. 63% je podle mě opravdu přehnané.

plakát

Dokonalý chlap (2005) 

Podle mě nejlepší film co Hilary Duff natočila. Dokonale mi vždycky zvedne náladu, i když je téměř o ničem. 4* má ode mě zaslouženě ;-)

plakát

Dům tisíce mrtvol (2003) odpad!

Když řeknu, že nic horšího jsem snad nikdy neviděla, tak to myslím opravdu vážně! Horory obecně mám celkem ráda, ale tohle byl děs a bída. Film jsem měla chuť zhruba po 20ti minutách vypnout, ale říkala jsem si, že se to třeba něják rozjede...bohužel nerozjelo. Nudný film, s nechutnými scénami a ubohým koncem. Bída...

plakát

Grinch (2000) 

Krásný zelený chlupáček, který neodmyslitelně patří k mým Vánocům, ačkoli on sám je z počátku nemá v lásce. Jeho humorem, gesty a narážkami si mě naprosto získal a myslím, že nejen mě. Vyprávění příběhu Zdeňkem Svěrákem skvěle doplňuje atmosféru příběhu. Scéna, kde si předčítá denní program a pronese: '' 18:30 - zvu se na večeři...to přece nemůžu odmítnout! '' mě rozplakala smíchy - prostě dokonalé.

plakát

Gulliverovy cesty (2010) 

Na tento film jsem se moc těšila. Mám ráda Jacka Blacka, ale za sebe upřímně říkám, že v této roli mě nesmírně zklamal. Na cesty jsem dlouho čekala a o to hořčejší bylo mé zklamání. Nudný a nemastný, neslaný příběh s typickým zakončením proložený sem tam nějakou lehce vtipnou scénkou. Trailer k filmu vypadal skvěle. Ke vší smůle ale scény v něm byly ty nejlepší z tohoto díla.

Ovládací panel
6 bodů