Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (363)

plakát

Planeta upírů (1965) 

Toto se otci italských horrorů nepovedlo. Celé nahrávané v kulisách ateliéru se slabými efekty a slabými hereckými výkony. Měl se radši držet prostředí gotických horrorů.

plakát

Cela 2 (2009) 

To se hodně nepovedlo. Céčková kvalita. Jedna slabá hvězda za hlavní hrdinku.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Dobré a povedené. Jen škoda závěru, který uvěřitelnost práce vymítačů dost sráží svými přehnanými komiksovými scénami a digitálními efekty. Ale jako originální nápad je film velmi slušně natočený.

plakát

Sestra Smrt (2023) 

Celkem slabé, rozjezd ještě ušel, ale závěr byl předvídatelný a atmosféra spíše řídla do nudy. Bohužel atmosféru napětí nebo strachu to zdaleka nedocílilo.

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Skvělé, bláznivé, jedna sprostá hláška za druhou z tlam sympatických psů.

plakát

Tenet (2020) 

Schizofrenní šílenost s originálním zajímavým nápadem. Děj má našlápnuté tempo od začátku do konce a vzhledem k postupnému skládání časového děje se vyplatí vidět i podruhé.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Geniální comeback legendy a návrat ke kořenům jedničky, včetně účasti mnoha původních herců. Škoda, že už asi naposledy.

plakát

Seed (2007) 

Na Bolla dost šílení, netypické a nechutné. Zvláště depresivní konec.

plakát

Conan (1997) (seriál) odpad!

Chudák Howard. Za tohle se musí hrůzou obracet v hrobě.

plakát

Wagnerovci: Putinova stínová armáda (2022) (TV film) 

Soukromé armády a legie mají všechny větší státy světa a úroveň jejich schopností a výcviku bývají mnohdy vyšší, než úroveň státních armád. Že se jedná o zabíjení a válku s.r.o. platí u všech. Zde je na základě jednoho svědectví natočen dokument z druhé strany. Jak moc lze věřit objektivitě na Rusko ze strany Francie? Bláboly zde o kremelské prašivé verbeži mě nechávají chladným. Vím že stejná slova se používala v osmdesátých letech proti armádě USA, dnes je módní tak označovat východ. Za nějaký čas se zase bude hanět západ. Tak to prostě je. Metody zůstávají stejné, jen křiklouni mění strany. Pravda je taková, že stejné metody jako Wagnerovci používají všechny soukromé jednotky, v zájmu politiky se morduje všude stejně a je jedno na jaké straně planety. Jen někde se to občas daří na čas ututlat nebo schovávat za tzv. "ochranu demokracie". Zajímavý, kompletní a objektivní komentář dal "ostravak30".