Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Zajímavosti k filmům (74)

Rapl

Rapl (2016) (seriál)

Detektiv Kuneš (Hynek Čermák) používá pistoli značky CZ, typ 75.

Avengers

Avengers (2012)

V závěru filmu má Hawkeye (Jeremy Renner) na sobě brýle značky Oakley, model Gascan.

Kon-Tiki

Kon-Tiki (2012)

Thor Heyerdahl absolvoval tuto expedici s hodinkami značky Eterna. Firma začala mimo jiné vyrábět řadu hodinek KonTiki jako odkaz na tuto událost. Tato řada je také výjimečná tím, že každý z modelů má nerezové dýnko hodinek ozdobeno medailonkem s reliéfem zobrazujícícím legendární vor Thora Heyerdala.

Muži, kteří nenávidí ženy

Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

Rooney Mara kvůli své roli navštěvovala centrum pro zneužívané ženy, naučila se jezdit na motorce a určitý čas také strávila učením ježdění na skateboardu, aby lépe zvládla "chlapecké" pohyby.

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Scéna v kostele se na žádost Arnolda Schwarzeneggera (Trench) kvůli diskrétnosti a jeho tehdejšímu pracovnímu vytížení filmovala od čtyř hodin ráno. Její natočení trvalo tři hodiny a Arnold zde hraje ve vlastním oblečení.

Sex ve městě 2

Sex ve městě 2 (2010)

Ve filmu se několikrát objeví v rukou hlavních hrdinek kniha s názvem "Breakthrough", jejíž autorkou je Suzanne Somers, představitelka Carol ze světově proslulého seriálu Krok za Krokem (od r. 1991).

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Stallone, který během natáčení vážil 82 kg, řekl: "Můj hrdina Barney Ross je neuvěřitelně rychlý s pistolí. Hodně jsem pracoval na vyrýsování předloktí, protože kvůli způsobu, jakým ve filmu používám zbraň, se mi hledáček kamery zaměřuje na oblast od poloviny bicepsů k zápěstím."

Expendables: Postradatelní

Expendables: Postradatelní (2010)

Sylvester Stallone (Barney Ross) v předvečer americké premiéry řekl: "Jak stárnu, přistupuji ke každému filmu s otázkou: Jestli je toto můj poslední film, mohu prohlásit, že jsem do něj dal ze sebe to nejlepší?"

Smrt čeká všude

Smrt čeká všude (2008)

Celá jednotka používá brýle značky Oakley, model M Frame.

Reklama