Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (96)

Indiana Jones a nástroj osudu

Indiana Jones a nástroj osudu (2023)

Když Indiana Jones (Harrison Ford) omráčí nacistu, pohodí ho vedle auta a sedne si místo něj. Za pár vteřin přijdou další nacisté a sednou si do auta, aniž by si všimli, že vedle něj leží původní řidič.

Indiana Jones a nástroj osudu

Indiana Jones a nástroj osudu (2023)

Když se potápeči vynořují, je to pomocí nafouknutých vest, které na sobě mají. Ty se ale ihned nafouknou do plna a vystřelí je z vody jako raketu. Při takové rychlosti nelze dostatečně rychle vydechovat, což znamená, že expanze tlaku v plicích by způsobila jejich roztrhání.

Indiana Jones a nástroj osudu

Indiana Jones a nástroj osudu (2023)

Když se všichni 4 potápěči potopí, jdou velmi rychle ke dnu. Vyrovnávat tlak lze i bez rukou, ne však v takové rychlosti a síle.

Expedice: Džungle

Expedice: Džungle (2021)

Když Frank (Dwayne Johnson) bojuje s únosci v přístavu, v jedné scéně jim spálí ruce o hořák a sobě o rozpálenou pánev. Ta se ale pod jeho rukou prohne, protože je gumová.

Charlieho andílci

Charlieho andílci (2019)

Když Ralph (David Schütter) z ochranky zemře a Elena (Naomi Scott) s Bosley (Elizabeth Banks) a Andílky ujíždí pryč, zeptá se jich, jestli si myslí, že je Ralph naživu. Všechny ji přesvědčí, že ano. Později ve filmu Elena zmíní, že zabila Ralpha, přestože nebyla žádná scéna, kde by se dozvěděla o jeho smrti.

Reklama