Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

After: Polibek (2019) 

Ehm ale jo. Kazda dekada potrebuje pubertalni romantarnu. Mno a tato je bez upiru.

plakát

Coco (2017) 

Dech beroucí konec, zápletka supr a svět kostlivců senzační :) Zase po dlouhé době animák, který mě na konci málem rozbrečel.

plakát

Ztracené město Z (2016) 

Tak toto bylo dvouhodinové utrpení. Absurdita jejich cest ukončená nic neříkajícím koncem.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Seriály od HBO jsou moje srdcovka, obzvlášť, když v nich hraje Alexander Skarsgard. Prostě tato kombinace je sázka na jistotu. První díl seriálu mě moc nenavnadil. Herecké obsazení bylo úžasné, hudba suprová, ale rozjezd pomalejší na mě. Avšak postupem času, a odhalování stále z tajemství, mě to pohltilo. Sice jsem od půlky tak nějak věděla jak to dopadne a kdo bude ta oběť a i mi tak nějak bylo jasné jak se to stane, tak přesto jsem scénu uvědomění si Pachatele vůbec nečekala. Doslova jsem zůstala sedět s otevřenou pusou dokořán. Takže za mě plný počet počet * a asi v nejbližší době šáhnu po knize.

plakát

Doupě vlků (2014) 

Příběh dobrý, herci dobří, ale ty triky atd. děs běs:p Takoví naštvaní plyšáci. Každopádně Jason i jako "plyšák" je úžasný. Takové role jsou jak pro něho stvořeny.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Musím se přiznat, že sotva se objevilo logo WB ve stylu HP, tak jsem si málem ucvrkla nadšením a moje potterheadská dušička začala zase poskakovat radostí:D Na filmu jde vidět jeho americký styl a ze začátku mi to dost vadilo, ale i tak nemůžu hodnotit film jinak než plným počtem. Ano jsem zaujatý potterhead a nestydím se za to:) Přestože jsem pár spoileru zjistila např. kdo tam hraje (ano víte koho myslím tam toho), tak ten konec jsem vážně nečekala. To mě šokovalo a bylo to uděláno úžasně. Ano o5 poukazuji na to, že jsem prostě zaujata :D

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Jsem fanoušek původních Batmanů a následného Temného rytíře. Superman mi nikdy k srdci nepřirost, ale poprvé jsem fandila Supermanovi. Jeho linka byla dobrá, ale Batman? WTF? To bylo něco tak příšerného, že jsem něco tak příšerného už dlouho neviděla! Ben Affleck jako Bruce Wayne 40%, Ben Affleck jako Batman -100% a měl k tomu ještě hnusný Batmobil:p Sakra čím byl jako nadopovaný? Když vynechám ty jeho "halušky", tak sakra jak mohl toho Supermana tak nést? Co to mělo za supr trupr lano, které poletovalo vzduchem a jen tak si točilo se Supermanem? Každopádně Wonder Woman úžasná, vsuvka s dalšíma "nadlidma" dost dobrá. Hlášky byly dobré: ,,došlo mi to, podle pláštíků" (:D). Tež se mi libily narážky na předchozí batmanovské filmy, to bylo milé, ale jeho nekonečné chození trávou ala Gladiátor, bylo velice otravné. Konečna bitva to trochu povýšila a díky tomu si film zasloužil o jednu * navíc. Konec byl překvapivý, ale pak nepřekvapivý:D Spoiler: yaaaay Aquaman yaaay, tak ten mě hodně dostal. Hm on nebude trubka, jak nám furt tvrdí Koothrappali :D

plakát

Co na to Češi (2016) (pořad) 

Moderátoři asi v ČR vymřeli, a proto obsadili herce jehož nejzásadnější role byla v Comebacku. Americká verze je vtipná, dokonce i ta slovenská, ale ta Nova verze děs.