Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (122)

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Po několika dílech první série 3*. Věřím tomu, že seriál si svého diváka najde. Já to však nejsem.

plakát

Méďa (2012) 

Jedna hvězdička z mého čtyř hevězdičkového hodnocení je za neuvěřitelně krásnou Milu Kunis.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Po zhlédnutí pilotu těžko hodnotit. Seriál může snadno sklouznot k podrůměru, ale stejně tak se z něj může vyklubat kvalitní podívaná. Uvidíme, co přinesou další díly. Trošku se obávám, že první díl rozehrál až příliš mnoho zápletek a vzhledem k tomu, že nás ještě nějaké další zvraty čekají, bojím se, aby to autoři nakonec trošku nepřekombinovali (jako například zmíněné Losty během večeře). Zatím se ovšem příkláním ke druhé variantě, proto pilot hodnotím ****.

plakát

Temný rytíř (2008) 

"Why so serious? Let's put a smile on that face."

plakát

Batman začíná (2005) 

"If you make yourself more than just a man... if you devote yourself to an ideal... and if they cant stop you... then you become something else entirely... a legend, Mr Wayne."

plakát

Metallica: Live Shit - Binge & Purge (1993) (koncert) 

Seattle 1989... Nejlepší (profesionálně zaznamenaný) koncert Metallicy a dost možná i nejlepší (profesionálně zaznamenaný) metalový koncert všech dob.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Pro mě jedno z největších filmových zklamání, jaké jsem kdy zažil. Po skvělé jedničce jsem se těšil na dvojku - hlavně proto, že jsem slyšel, že autoři ji připravovali ještě před úspěchem prvního dílu, a tak jsem věřil, že druhý díl nebude jen vykradením prvního. Spletl jsem se, neboť se nejedná o nic jiného, než přenesení (skvělých) vtipů z jedničky do dvojky v zcela novém prostředí Bankoku. Stále je to sranda, to ano. Ale jet podle naprosto stejné osnovy, to mi připadá na tak očekávaný druhý díl málo. Nedá se říct, že by druhý díl neměl úroveň, ale prostě nepřináší nic nového. Vtipy jsou stále výborné, to jo, ale osobně jsem čekal mnohem víc.