Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční

Oblíbené herečky (9)

Hilary Duff

Hilary Duff je krásná, mladá herečka, původem z Texasu, kterou jsem si oblíbil díky seriálu Znovu 20. Nutno říct, že jsem jí znal i z méně známých projektů, nicméně role Kelsey Petersové jí tak říkají uvedla do většího vědomí diváků. Bude zajímavé sledovat, jaký další projekty bude mít, rozhodně se ale můžou fanoušci seriálu, již nahoře zmiňovaného seriálu těšit na další epizody, ale patrně až se situace ve Spojených státech uklidní. 

 

A nutno zmínit, během roku 2020 vzniklo pokračování komediálního seriálu Lizzie McGuire, kde si zahrála Hilary hlavní roli. Zatím bylo natočeno klasických 13 epizod a my se můžeme se těšit, jaký seriál vlastně bude. 

Raquel Welch

Nejkrásnější herečka za celé generace, bezkonkurenční a navíc talentovaná. Nutno dodat, že obrovská škoda, že nehrála například v Planetě opic, ale to nevadí. Vůbec moje nejoblíbenější představitelka Constance Bonacieuxové ve filmech Tři mušketýři a Čtyři muškytýři. Ovšem kromě těchto velkofilmů musím zmínit ovšem i Zvíře, Hannie Caulder či Bandolero! 

Hailee Steinfeld

Herečka, která si mě získala díky filmu 3 dny na zabití, kde hrála po boku skvělého Kevina Costnera a jako další film jsem si ní viděl The Edge of Seventeen, kde dokonale ztvárnila Nadine. Nemohu se dočkat dalších rolích, protože má obrovský talent a je velice všestranná, protože je i zpěvačka. 

Christina Applegate

Christina Applegate pro mě bude navždy tupý melounek Kelly ze seriálu Ženatý se Závazky. Její další seriálové role, která u ní stojí za zmínku byla role Amy ve dvou epizodách populárního seriálu Přátelé

 

Co se týče jejích filmů, tak nevím proč, ale nikdy nemají takovou kvalitu. 

Taylor Spreitler

Herečka, kterou jsem si oblíbil právě díky její roli Lennox v seriálu Melissa & Joey. Je to velice mladá a talentovaná herečka, doporučuji shlédnout s ní film Girl on the Edge, kde dokonale zvtárňuje roli Hanny. 

Ji-hye Seo

Málokdy se stane, že do top 10 nejoblíbenějších hereček se dostane herečka z Asie, ale pro svou roli Tan v seriálu Láska padá z nebe si mě naprosto získala. Hraje naprosto suverénně, ale zároveň brilantně dokáže zahrát své postavy. Což mi akorát dokazuje, že kam se hrabou herečky z ČR nebo USA, či Evropy, některé hravě strčí do kapsy. Je zkrátka fenomenální! 

Ovládací panel
10 bodů