Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (154)

plakát

Telefon (2020) 

Když člověk primhouří obě oči a nezamýšlí se nad logikou, tak je to i ucházející podívaná. První polovina filmu výborná, pak už to jde jen dolů.

plakát

To (2017) 

Trochu jsem se bál jít do kina, hlavně proto, že původní snímek mám hodně rád a bál jsem se, že budu mít až moc velká očekávání. Ať už nějaká byla nebo ne, rozhodně je film předčil. Nebylo to vůbec zbytečně natáhnuté a dvě hodinky utekly jako voda. Výběr dětských herců, které obecně moc ve filmech nemusím, byl překvapivě kvalitní a jedná se tedy o jeden z mála filmů, kde se mi zalíbili . Odlehčování děje fungovalo dobře a několikrát se smálo celé kino, což je vskutku vzácné u hororového snímku, ale v tomto případě rozhodně vítané. Teď hlavně neposrat pokračování, jak bývá občas zvykem.

plakát

Coherence (2013) 

Skvělý atmosferický film plný napětí. Já tyto kousky spolu s Triangle nebo Timecrimes vážně můžu a zrovna tyto patří mezi ty, které nejsou překombinované a poskytnou rozumné vysvětlení. Zde je nám to naservírováno pod nos a vlastně to vůbec nevadí, protože to na ničem neubírá. Jak zde už spousta lidí napsalo, pro ty, kteří čekají lekačky, akci a nebo spoustu krve to ale není.

plakát

Vražedná terapie (2001) 

Tento snímek by neměl přehlédnout žádný fanoušek žánru. Trochu mě mrzí, jak někteří říkají, že je to zmatené a nepochopitelné, i když i já o jednu zvedám na plný počet až po druhém vidění, kdy je to vše o trochu jasnější, když člověk dopředu ví, jak to je a soustředí se na pojítka od začátku. Tento film buduje od začátku skvělou tísnivou atmosféru a i když člověk dlouho neví, co vlastně mu zde nesedí, moc dobrý pocit z toho nemá a to se nepustí až do konce, který já považuji za vynikající.

plakát

Louis C.K.: Live at the Comedy Store (2015) (pořad) 

Musím souhlasit s většinou, a sice že to byl nejhorší výstup tohoto borce. Pořádně jsem se zasmál jen dvakrát a nebylo to prostě ono. Některé z historek mi přišly nedotažené.

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Je z toho hodně cítit, že je to dělané pro trochu jinou generaci, ale když to člověk vezme hezky s nadhledem, rozhodně se pobaví. Nad hereckými výkony se nedá utrousit jediné negativní slovo a i když nemám starší filmy (komedie obzvlášť) nějak v oblibě, tohle za ten čas stálo.

plakát

Chappie (2015) 

Přesně na něco takového jsem měl náladu. Polovážné, pravidelně odlehčované vtípky a srandičkami ze strany Chappieho a skvěle podkresleno hudbou tradičně výborného Hanse. Bohužel tam byly scény, kterých jsem se obával, jako pohádka v posteli, které mi kromě pár nelogičností hlavně brání dát plný počet. Celkově jsem byl příjemně překvapenej, protože jsem čekal víc útoků na city a moralizace.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Nezlobte se na mě, ale tohle je celý o hovně. I kdybyste si domů pozvali 6 náhodných lidí z ulice a pak na sebe koukali, bylo by to záživnější než tahle zbytečnost. Přetrpěl jsem to do konce, protože jsem u toho zrovna obědval a říkal si, že když už to teda nakonec ohodnotím, tak alespoň jeden celý díl, nicméně bylo to utrpení.

plakát

Řezník (2007) 

Pro mě rozhodně netradiční věc a pojetím docela originální. Z té roztřepané kamery se mi kolikrát motala hlava a těžko se mi soustředilo a to tento problém většinou u FF nemívám. Tíživost a utrpení postav je zde dost uvěřitelný, což je asi největší plus filmu. Efekty jsou zpracovaný moc dobře, i proto je škoda, že není předvedeno nic novýho nebo dříve neviděnýho. Fajnový na jedno pokoukání, ale vracet se k tomu určitě nebudu . ps. kdo by tušil, co je to za postavu co se objeví v otvoru ve střeše 6:27 (http://i62.tinypic.com/jju2qv.jpg) a pak ještě několikrát v dírách ve stropě, nechť mi dá vědět do zpráv = )

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Bohužel moje očekávání byly po jedničce trochu jinde a možná je to víc moje chyba než tvůrců, kdoví. Scény hrající na city byly o třídu níž než v prvním díle a okázalé akce to v mých očích nijak neobohatily. Spíš než na tento se tedy raději podívám znovu na první díl, ovšem na pokračování se těším.