Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (154)

plakát

ATM (2012) 

Film plný hloupostí, ať už menších (ale přesto k zamyšlení), tak přímo do očí bijících. Já obvykle nejsem ten, co chytá každou scénu za racionální konec, ale tohle mi prostě nedalo a nad některými situacemi a rozhodnutími postav jsem se musel pozastavovat. Onen záhadný věznitel nepůsobil moc děsivě a nijak moc se v průběhu filmu nepředvedl, což jsem čekal do poslední chvíle, že se stane. Samotné trio pak není nijak zvlášť trýzněno během svého pobytu, takže pokud čekáte skupinu lidí, která bude trpět a strádat, tak tady se toho nedočkáte.Koukatelný to bylo, ale že bych to musel někdy vidět znovu, to opravdu ne.

plakát

Autopsy (2008) 

Zde je naservírováno vše, co můžete od nemocničního prostředí čekat. Hromada orgánů, amputace, odběry tekutin, injekce vrtačky a kolem toho všeho známá červená tekutina, kterou se opravdu nešetří. Věřte mi, že obsah zní mnohem hůř, než to doopravdy je. Když k tomu přistoupíte s touhou se bavit a nehledat v tom bůhvíco, budete určitě spokojeni + jedna vtipná scéna, která nemá chybu.

plakát

Avatar (2009) 

Film, kterému jsem se po dlouhou dobu úspěšně vyhýbal, ačkoliv jsem o něm moc dobře věděl. Důvod byl ten, že se mi nelíbil humbuk, jaký kolem něj byl a jak o něm všichni mluvili a všude byl samý odkaz a reklama, což mě prostě znechutilo a vytvořil jsem si tak trochu averzi, aniž bych k tomu měl objektivní důvod. Vydrželo mi to 3 roky, než jsem se k tomu dokopal a dohnal tuto mezeru. A tak se stalo, že ačkoliv jsem k filmu přistoupil negativně, což se mi stává málokdy, byl jsem uchvácen prakticky od začátku a nechal se vtáhnout do dějě. Ten byl sice tak naivní, že jsem si to v průběhu uvědomil hned několikrát, ale i tak mě to hrozně bavilo. Efekty, herci, hudba, k ničemu nemůžu utrousit negativního slova. Jeden z těch, kde jsem o udělení ***** vůbec nepochyboval.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Takovou pohodu jsem z filmu už dlouho necítil. Dudea si prostě nešlo nezamilovat a já mám hned chuť podívat se znovu. Ten koberec se tam hodil, stejně jako Jeff Bridges.

plakát

Blood Beach (1980) 

Před 30 lety to někoho možná pobavilo, nicméně mě to naopak unudilo. Samotný pohlcení pískem, což je velmi dobrý a originální nápad, je bez šťávy a nebaví. Děj ve filmu se hýbe dopředu jen minimálně, vše je pořád stejné = pohlcení pískem - dialogy, ze kterých plyne, že nic nevíme - pohlcení - dialogy - pohlcení - dialogy a když už si říkám, že bude zajímavý alespoň to, co z toho písku nakonec vzejde, jsem zklamanej. Nedoporučuju ...

plakát

Brass Eye (1997) (seriál) 

Prozatím viděny 4 díly a z toho se mi 3 víc než líbily, takže prozatím dávám plnej počet a uvidím, jak u mě dopadnou poslední dva. Tohle je přesně ten humor, co mám rád ... parodující, trefný, na hlavu postavený, iracionální. Jediné, co mě mrzí je to, že nechápu úplně všechny souvislosti, a proto mi ne každá scéna dojde.

plakát

Brazilský masakr (2006) 

Tento film přesně vystihnul moje předsudky proti Brazílii a celé Jižní Americe obecně. Drogy, dětský gangy, nepořádek, marné hledání pomoci a hysteričtí místní, to je pro mě děsivá kombinace. Proto slyšet větu jedeme do Brazílie, ve mně samo o sobě vyvolá nepřijemnej pocit. My sledujeme skupinu amerických turistů, jejichž výlet neproběhne podle jejich plánu. Atmosféra je dobrá, navzdory tomu, že akce se během celého filmu moc neděje. Co je velkým plusem, je herecké obsazení, které za mě nemá chybu. V tomto případě bych spíš ocenil klasický únos kvůli výkupnému a ne takovou hloupou zápletku, ale s tím nic nenadělám... PS. scény ve vodě byly opravdu nádherné a je to jedna z mála věcí, co si z tohoto filmu určitě zapamatuju.

plakát

Brutal Relax (2010) 

Přímořskej plážovej masakr :D já se luxusně pobavil. Pěkný efekty (roztržení chlápka vejpůl například) a pořádnej drive tomu nechybí :). ****

plakát

Bunraku (2010) 

Vizuální stránka je dost netradiční a pro mě asi největší plus filmu. Bohužel všechno ostatní včetně příběhu a postav na mě nezabralo a když pominu pár povedených akčních scén, tak jsem se nudil.