Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (154)

plakát

Nakonec zemře (2010) (amatérský film) 

To jsem jedinej, komu vadí už samotnej název? Může vypovídací hodnotu tohoto názvu vůbec něco porazit? Nejdůležitější scéna na mě působila hrozně lacině, ikdyž byla to jediné, co se mi líbilo.

plakát

Primal (2010) 

No, kde jenom začít . . . Tenhle horor byl pro mě docela zklamáním. Řekl bych, že je to u mě nejslabší zážitek za posledních pár měsíců. Jedinej klad bych viděl v prostředí, ve kterém se odehrává, protože hory / lesy - prostě mimo civilizaci umí být pěkně napínavý už samo o sobě. Bohužel ono zlo, které má být v tomto filmu původcem strachu, nebo napětí na mě fakt nijak nepůsobilo a přišlo mi to celkově hodně lacinný. Stejně nízko bych zařadil i ty efekty, který na tuhle dobu působily fakt předpotopně ( ten finální emzák, desetimetrový skoky a pak i závěr ). O tom jak se chovaly postavy se nemusím moc rozepisovat, to už je klasika. Zakončení bylo předvídetalný a ničím zajímavý. Neodnesl jsem si nic, co by mi zůstalo v paměti, nebo bylo vyloženě originální nebo jinde neviděný.

plakát

Rozvedený se závazky (2010) (seriál) 

Výborně ... přesně dávka humoru, který mi chyběl a který mě vážně dostal. Vtipné, upřímné a depresivní zároveň.

plakát

Srbský film (2010) 

Tento kousek jsem si nechával chvíli stranou vzhledem ke komentářům svých oblíbených uživatelů a počkal jsem si, až budu v ideálním rozpoložení. Včera jsem si ho konečně pustil a musím říct, že je to nářez. Všechno podstatný už bylo milionkrát řečený a pravdu mají i ti s vysokým hodnocením i ti s nízkým a je na každým, jak se k tomu postaví. Každá scéna trumfuje tu předchozí a do toho skvěle zvolenej hudební podkres. Zvraty se opravdu povedly a pěkně mě dostaly. Něco takovýho se jen tak nevidí. Jen bych ještě zmínil, že každej, kdo ví, co si jde pustit a pak tady nadává jak je to přehnaný a ujetý by si měl ujasnit, co vlastně chce.

plakát

Útes smrti (2010) 

No první polovina filmu je plná očekávání, kdy se konečně něco uděje, ale ono nic. Bohužel, více než 40 minut nejen že nikdo neumře, ale ani se nezraní, nebo nemá mořskou nemoc. Se samotnýma útokama žraloka si pak podle mýho mohli pohrát o něco víc, kdy všechny byly prakticky stejný a jediný, co se lišilo, byla oběť. Něříkám, že byly udělaný zle, ale opravdu byly jak přes kopírák ... plavalo se, chaos - záběry pod vodu - bubliny - zdánlivé bezpečí - chramst. Co se mi pak velmi líbilo, byly postavy, kdy mi sedly opravdu všechny. O to více pak mrzelo, že najednou z postavy udělají idiota, jen aby ji mohli nechat sežrat. Rozhodně jeden z těch lepších filmů o žralocích, co jsem viděl, ale znovu už se na něj dívat asi nebudu.

plakát

Vražedná sekera II (2010) 

Záporák stejně jako v prvním díle bez šťávy, postavy docela snesitelný,což se nedá říct o jejich chování. Největším plusem je určitě samotný provedení vražd, který jsou záměrně vedený až do extrému, což tomu ale pomáhá =). Šukací scéna byla rozhodně to nejlepší z celýho filmu xP. Pro mě rovnocenný s prvním dílem.

plakát

127 hodin (2010) 

Velice působivý film. Možná jeden z nejlepších co jsem kdy viděl.... Podle mě nejlepší výkon Jamese Franca vůbec. Rozhodně jsem neviděl naposled.

plakát

Avatar (2009) 

Film, kterému jsem se po dlouhou dobu úspěšně vyhýbal, ačkoliv jsem o něm moc dobře věděl. Důvod byl ten, že se mi nelíbil humbuk, jaký kolem něj byl a jak o něm všichni mluvili a všude byl samý odkaz a reklama, což mě prostě znechutilo a vytvořil jsem si tak trochu averzi, aniž bych k tomu měl objektivní důvod. Vydrželo mi to 3 roky, než jsem se k tomu dokopal a dohnal tuto mezeru. A tak se stalo, že ačkoliv jsem k filmu přistoupil negativně, což se mi stává málokdy, byl jsem uchvácen prakticky od začátku a nechal se vtáhnout do dějě. Ten byl sice tak naivní, že jsem si to v průběhu uvědomil hned několikrát, ale i tak mě to hrozně bavilo. Efekty, herci, hudba, k ničemu nemůžu utrousit negativního slova. Jeden z těch, kde jsem o udělení ***** vůbec nepochyboval.

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

Docela slušná podívaná, která si drží svou zábavnost po celých 110 minut na stejné, z mého pohledu nekolísavé úrovni. Hlavní postavy jsou sympaťáci, ale zároveň ve svých rolích vcelku uvěřitelní. To, kam se bude děj vyvíjet, jsem docela odhadnul a byl jsem moc rád za to, jaký spád věci dostaly.

plakát

Konvoje (2009) (TV film) 

Série, která dokazuje, že je velká škála aspektů druhé světové války, které se dají velice rozvést a zahltit nás informacemi. Neustálé předhánění se v taktice, aby zásobování mohlo dále probíhat a naopak snaha Německa odříznout tento přísun a napáchat na této trase co největší škody. Ponorkové vlčí smečky, radar, enigma, doprovodné letadlové lodě, prostě všechno, co sehrálo svou roli, je zde popsáno a ukázán dopad zavedení.