Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené herečky (10)

Diane Keaton

Lepší pozdě než-li později. Excellent!! Zajímavý debut v Kmotrovi a má pár dobrých komediálních rolí...

Meryl Streep

Přesvědčivá v Kramerová versus Kramer, Sophiina volba, Vzpomínky na Afriku, Divoká řeka, Madisonské mosty a velmi energická v Ďábel nosí pradu.

Rachel McAdams

Sluníčko, chrastítko, živočišná energie, zářivá pěkná tvářička, což dokázala ve snímcích Zápisník jedné lásky, Zakletý v čase, Sherlock Holmes, Hezké vstávání a naposledy v romantice jak vyšité Navždy spolu. Věřím, že mě bude nadále jen mile překvapovat a bude ozdobou ještě spousty romantických filmů, které jsou takovým protipólem mé hlavní filmové domény a tou je akční žánr. Není nad vyváženost... ;-)

Naomi Watts

Během pár dní jsem s ní viděla tři filmy, aniž bych to plánovala. Nejdřív překvapila jako smutná panenká v King Kongovi, pak zaujala v debaklu Mulholand Drive a v roli Cristin - 21 gramů byla špičková. Skvělý výkon Marie v Lo Imposible. Ještě, když je mi jedna její intimnost dost povědomá, už nic nebrání, aby patřila do mé Topky.

Julia Roberts

Moc dobrá v "Pretty woman", Noci s nepřítelem, Erin Brockovich, Na dotek....

Anne Hathaway

Krásná princezna, snaživá módní asistenka a zrající do krásy Femme fatale v Lásce a jiných závislostech.

Jennifer Garner

Už jsem ji tu jednou měla, ale je zpět. Nejlepší výkon v Přes noc třicítkou a rajcovní, i když trošku potrhlá v letní komedii Život jde dál. Je přirozeně krásná a má roztomilé ďolíky v líčkách. Další zajímavé snímky jsou Na sv. Valentýna a Arthur. Dalším jejím plusem je skutečnost, že je manželkou jednoho z řady oblíbených herců, jež mi nevešli do mé nejdůležitější topky, Bena Afflecka.

Kim Basinger

Ve filmu 9 a půl týdne jsem ji fakt hltala... neodolatelná v L.A. Přísně tajné, nádherná v Lidi, co znám.

Eva Mendes

Smyslná latinoameričanka, je to jejich přirozenost. Je ozdobou každého chlapa, např. v Ghost Rideru, v Hitchovi nebo Training day. Doplňuji i film Špatnej polda. (no) Fuck you :-), Noc patří nám.

Diane Lane

Smyslná kráska, která zraje jako víno - Soudce Dredd, Vražda v Bílém domě, Skleněný dům, Láska na inzerát, Noci v Rodanthe.