Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (120)

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) odpad!

To jsou nějaké "bojovky" skautů nebo pionýrů? Větší hloupost jsem neviděl. Dal jsem tři díly a po zjištění, že je to myšleno vážně jsem to přepnul. Ale možná nejsem ta správná cílová skupina. Je mi totiž více, než 5 let!

plakát

Láska na první boj (2014) 

Je to jiné. Ostatně, jako každé franc  romance. Ale francouzsky výtečné. 👌

plakát

Ledové ostří (1992) 

Od začátku bylo jasné, kam to spěje. Dokud se budou točit tyto nenáročné, optimistické filmy, snad ten lidský svět nezahyne.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Ale Bond je už dávno mrtvý. J. Bond přece musí být černošská lesbická invalidní samoživitelka a aktivistka!

plakát

Love Island (2021) (pořad) odpad!

Krásná těla, nádherné prostředí, žel, součet IQ všech zúčastněných je max. 500? Například Petr by si měl nechat odoperovat hlasivky. Poslouchat jeho "moudra" je možná už pokus o sebevraždu. Já třeba v pořadu nerozeznával, kdo je Slovák a kdo je Čech, protože zvraceli z úst všichni takové hovadiny, že jsem spíše přemýšlel, jestli Rejsek obecný má větší mozek, než oni. Vlastně nejchytřejší na obrazovce nakonec byl ten růžový nafukovací plameňák v bazénu! Viděl jsem to jednou a naposled. Neskutečná zhovadilost!!!

plakát

Válka zítřka (2021) odpad!

Tak to vezmu několik časem prověřených akčních sci-fi, pořádně je zamíchám, ti černí budou mít řešení, ti bílí jsou jen tupí střelci a celé to namočím do roztoku rodinných ideálů. Jen mi nejde do hlavy, proč scénář nevyužil dalších 68 pohlaví, proč dcera v budoucnosti nebyla lesbička, samoživitelka a na vozíku?