Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (1 233)

plakát

Americké psycho (2000) 

Hrozná blbost v pěkném balení. Christian Bale hraje puntičkářského psychopata přesvědčivě, ale ve srovnání s dalšími dvěma filmy, které jsem s ním v blízké době viděla, je tenhle nejhorší. Normálně bych dala dvě, ale za Christiana musím jednu přidat.

plakát

Američan (2004) 

On byl voják z donucení, ona schizofrenní herečka, jednou se setkali a už se nedokázali navzájem vymazat z paměti. *** Připadalo mi, že expozice se táhne celým filmem, na žádný konflikt nedojde, a pak to skončí. Nic víc nemám.

plakát

Amistad (1997) 

Jediné, co se v tomto případě dá Spielbergovi vytknout, je stopáž, která je opravdu až příliš epická na soudní drama. Jinak film nezklame, všichni herci hrají výborně (za všechny typově přesný Djimon Hounsou a naopak proti typu obsazený Matthew McConaughey), kamera a hudba nádherné a příběh dostatečně silný a nabitý zajímavými myšlenkami.

plakát

Anakonda (1997) 

Ke konci mi už bylo hodně nevolno...

plakát

Anastázie (1997) 

Zajímavý animiák se spoustou hezkých písniček a zlotřilým Rasputinem. Navíc Dmitrij je spolu s Johnem Smithem jeden z mála animovaných chlapů, u k terých lituju, že jsou jen animovaní. PS: Pokud už na to musíte koukat v dabingu, doporučuju si sehnat ten starý:)

plakát

Andaluský pes (1929) 

Surrealismus, ehm... Těžko ho uchopit a ještě hůře pochopit... Snová (nelogická) realita připadá každému člověku jiná, mezi měsícem, břitvou, okem, Dálím, mravenci v hrsti a můrami na stromě létají volné asociace, v každé osobě vzbuzují jiné dojmy. Potřebovala bych to vidět alespoň ještě jednou, zatím jsem se dopracovala k pocitu nevolnosti.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Po dlouhé době konečně vánoční pohádka s dobrým nápadem. Sice hodně katolická pohádka (viz. povolávání svatých na pomoc), ale svatí a především Panna Maria hláškují ostošest, takže katolici se zasmějí a ateistése diví... Přidejme charismatického čerta, hříšného anděla, lásku a ne zcela předvídatelný konec a máme tu čtyřhvězdičkovou pohádku...

plakát

Andělská tvář (2001) 

Nevím proč mi to přišlo tak neskutečně nudné a pitomé... Asi protože to bylo neskutečně nudné a pitomé...