Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (1 233)

plakát

Anémic cinéma (1926) 

Mám nepříjemný dojem, že neznalost jazyka francouzského limituje můj zážitek z tohot dílka plného kružnic. (bez hodnocení)

plakát

Annapolis (2006) 

Box byl nasnímaný moc hezky, James Franco zcela "nečekaně" nejvýraznější tváří filmu, jinak mě to nijak nezasáhlo. Vlastně ještě soundtrack stojí za zmínku...

plakát

Anonym (2011) 

Bylo rozhodně nesmírně zábavné sledovat tento film a představovat si u toho omlévající Shakespearology, kterým se ničitel Roland snaží rozbořit svět. Nedařilo se mu to, protože selhal na falešně komplikovaném systému flashbacků a rámců, kdy si divák nemohl být jistý, kde se právě nachází a jaký je vztah mezi postavami. A ještě jedné neodpustitelné věci se dopustil, do velkého kolektivu literárních a filmových Alžbět, kde vládne pevnou rukou Judi Dench s Cate Blanchett, přidal hysterickou nymfomanku. Škoda, protože výprava i hudba se hodně povedly.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Pohlreichova křížová výprava proti Katovým šlehům a kečupu v omáčkách, která navzdory původním předsudkům vůči televizním pořadům, je nečekaně zábavná a dynamická. A epizoda o Bohémě si nezadá s thrillerem.

plakát

Aréna (2011) 

Tragické nepřehledné soubojové céčko se sebedegradujícím se Samuelem L. Jacksonem a pár neherci. Kocovinu z těla vyhání spolehlivě.

plakát

Argo (2012) 

Skutečné události nakonec někdy vyzní absurdněji než fikce. Affleck zachraňuje a zarýpe si u toho do řevnivosti mezi tajnými službami i Hollywoodských mechanismů. A navzdory danému rozuzlení umně stupňuje napětí.

plakát

Arn (2007) 

Nízkorozpočtová, komorní verze Království nebeského bez pacifistických myšlenek, Riddleyho Scotta, Liama Neesona a Orlando Blooma. Vše v ní vypadá názorně, epický rozsah je zastoupen čtyřmi, pěti lokacemi, saladinovo vojsko čítá odhadem sta mužů, scénář není právě oscarový výtvor, ani postavy příliš nezaujmou, nepočítaje sympatického týpka z Říma. Přeze všechny vyjmenované nedostatky mi byl Arn svým způsobem velmi sympatický a ráda se podívám i na plánovaný druhý díl, kdy si na konci Arn s Cecilií konečně padnou do náručí. (Alespoň předpokládám...)

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Tak trochu Batman, tak trochu Clark Kent. Slušný pilot rozjíždějící se adaptace komiksové série. Po třech epizodách Lukostřelci i nadále dávám šanci, možná kvůli flashbackům na ostrově, batmanovským snahám nebo prostě jen oddychovému konceptu, kdy si tento svižný seriál nehraje na nic víc než čím je. Po první sérii jsem celkem ráda, že jsem zelenému Lučištníkovi šanci dala, protože navzdory všem rodinným a partnerským telenovelám první série utekla jako nic - Nolanovský Batman se sice občas kopíruje až do detailů (Metro, zničení Úžin / Glades), ale právě provázání světa Gotham a Starling City se na začátku druhé série rozjíždí slibně. Velkým plus pro seriál je samotná postava Olivera Queena a jeho support teamu (správňácký sidekick John Diggle, dokonale ukecaná hackerka Felicity alá Lucius Fox a Paul Hawthorne jako další správný zarputilý policajt), pro které člověk překousne modelovou (dis)funkční rodinku Queenů a prázdné hezké tvářičky dalších postav.

plakát

Artype (1966) 

Pokud bylo účelem zhypnotizovat diváka, proč ne...