Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Co k tomu napsat - seriál na kterém jsem vyrůstal, který mě provázel až do dospělosti a jehož, některé série jsem viděl snad stokrát :-)

Euforie

Euforie (2019)

Jeden z nejsilnějších seriálů, které jsem za poslední dobu viděl. Je tu podobnost s netflixovským Grand Army, ale Euforie mi přijde víc temnější, depresivnější a více zaměřená na dvě hlavní postavy. Zendaya ztvárnila Rue dokonale, i když mi její postava přišla někdy otravná, její herecký výkon byl úžasný a jak ukazuje i ve filmech z poslední doby, tak se z ní stává velmi dobrá herečka. Druhá hrdinka Jules, mi byla mnohem sympatičtější a po její epizodě s Natem mi jí bylo vážně líto. Hunter Schafer se Zendayou tvořily dokonalou dvojici a doufám, že v druhé sérii si seriál udrží stejnou vysokou úroveň. Jasných 5* Druhá série, ne jen že si kvalitu udržela, ale posunula se zase o úroveň výš. Především díly 3,4 a 5 jsou naprosto geniální. Přibyla další zajímavá postava v podobě Elliota, který trojici hlavních postav parádně doplňuje. Postava Cala, která se z nesympatického záporáka proměnila během dvou dílů v postavu se kterou nejde jinak než soucítit. Zběsilá jízda v 5. epizodě, kterou předvedla Zendaya/Rue, řadím mezi nejlepší seriálové epizody, které jsem kdy viděl.

Wu-Tang: Americká sága

Wu-Tang: Americká sága (2019)

Nečekaně výborný seriál! Od Wu-Tangu jsme slyšel jen pár písniček a nevěděl jsem jak bohatý příběh mám očekávat. Na seriálu je výborné opravdu vše: Prakticky neznámí herci, kteří se dokonale sžili s postavami a podávají mistrovský výkon. Skvělá kamera a úžasné lokace New Yorku. První série jakoby ani nebyla o hudební kapele, ale jen o partě týpků z ghetta, kteří se v menší nebo větší míře dají označit za "gangstas" . Všichni pochází z dost hrozných podmínek a je zázrak, že se dožili dospělosti a díky RZA se jim podařilo dát dohromady jednu z nejúspěšnějších skupin 90 let. Druhá série ukazuje formování kapely a zvedá laťku zase o něco výš - hlavně epizody 5 a 6  celkově celá druhá polovina série. Třetí řada je dokonalou tečkou za tímhle úžasným seriálem – co díl to skvost 😉

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Geniální seriál, narvaný k prasknutí hláškami! Spolu s Black Adder a Yes (Prime) Minister můj nejoblíbenější britcom!