Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie

Recenze (221)

plakát

Šílenec (1981) 

Po příběhové stránce velmi jednoduchý film. Ztratí se dítě, vedoucí ho jde hledat a exne, vydá se za nimi další a exne a tak dále dokud nedojdou herci. Vzhledem k žánru a kontextu 80. let je to však legitimní. Tento snímek se hodí například do letního kina, když chcete aby se vám holka strachy tiskla k rameni.

plakát

Černé Vánoce (2006) 

Tento remake se přímočaře zbavuje výhod původního filmu, je totiž postaven na mytologii kolem vraha. Žádná mysterióznost a kriminální zápletka, místo toho byly přidány prvoplánové nechutnosti a z tajemného výstavního psychouše se stává Michael Myers Vánoc. Celkově tak o 2 třídy horší film než originál.

plakát

Šťastní to lidé: rok v tajze (2010) 

Výborný dokument, ale ne dokonalý. Na mě je až moc lyrický, uvítal bych více faktů a pohledů na problematiku z různých perspektiv.

plakát

Rekviem (2006) 

Přišlo mi, že film skončil, když měl zrovna začít. Zaujal mě výkon hlavní představitelky a celkem dobře napsané postavy, ale to je asi tak všechno.

plakát

CoMyJenVíme!? (2004) odpad!

Takhle to dopadá, když personalista znásilní kvantovou fyziku a neurologii.

plakát

Myčka (2001) odpad!

Po půl hodině jsem to musel vypnout, totální nuda, nevtipné, scénář psal idiot.

plakát

Vesmír jak jej známe (2009) (seriál) 

Dokumenty o vesmíru mám rád, ale tohle je jeden z těch horších. Zejména pro to, že je točen pro až moc velké hlupáky. Kdo četl v dětství nějakou encyklopedii o vesmíru a trošku sleduje aktuality, tak se nic moc nového nedoví. Jako největší plus se asi uvádí experimenty, ale z fyzikálního pohledu většinou nemají moc společného s tématem. Dokazuje to pouze to, že i vědci si rádi hrají.

plakát

Godzilla (1998) 

Běžte do háje, tohle je nejlepší blockbuster 90. let!

plakát

Kluci v akci (2005) (pořad) 

Pořadů o vaření je nepřeberné množství a většina z nich vzniká kvůli tomu, aby dělaly reklamu určitým ingrediencím (o kterých u nás nikdo neslyšel) a výrobkům. Kluci v akci mi oproti tomu přijdou domácí a přirození a chápou, že nežijeme u Středozemního moře.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Je to sice natočeno líbivě a má to spád, ale jinak dost laciný přepis Souboje Titánů pro současné teenagery.