Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (113)

plakát

Ghosted (2023) 

Naprosto skvělý! Romantika, akce, napětí... prostě úžasný, nenudila jsem se ani jednu minutu. Neuvěřitelně nabité akcí, neustále se něco dělo a pěkná chemie mezi hlavním párem. Kdo máte rádi akci s romantikou, doporučuju na 100%

plakát

Slzotvůrce (2024) 

Tak tohle bylo naprosto úžasný! Bavilo mě to od začátku do konce, každá minuta. Sice jsem se těšila na nějakou tu fantasy dle žánru, ale prakticky vůbec. Spíše náctiletá romantika s "porouchanými" dušemi. Hlavní hrdinka byla skvělá a hlavní herec? Nechápu jak tu někdo mohl napsat, že není hezký? Já se hned zakoukala. Ano, sice není jedním z nejhezčích, ale měl něco do sebe a mezi hlavními herci moc pěkná chemie. Jen mi teda vadil rychlejší konec, sice jsem ráda, že to nějak nenatahovali, ale i tak si to zasloužilo trochu lepší konec. Nic méně moc krásný film ♥

plakát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Já se bavila od začátku až do konce. Jo, sice předvídatelné, ale bavilo mě to od začátku do konce, každý díl byl skvělý a bavila jsem se. Více takových seriálů, Mr.Bean je pořád skvělej!!

plakát

After: Odloučení (2023) 

Za mě zbytečný díl, stačilo v předchozím díle dát konec jako byl tady a bylo by vyřízené. Bylo to nudné, měla jsem chuť ve velkém přetáčet, ale nějak jsem to přetrpěla a nakonec se teda aspoň trošku dojala, že přece jenom... no, uvidíte/viděli jste sami jak to dopadne. Plný počet hvězd, že to herci dokázali dobře zahrát a nenatočí už další díl :D

plakát

Šťastně podvedená (2023) 

Tak tohle byla jízda! Žádná hluchá místa, děj krásně ubíhal a než jsem se stačila pořádně rozkoukat, byl konec. Skvělý od začátku do konce! Příjemná erotická oddechovka s thrillerem. Já se nenudila ani minutu a užila si to. Nechápu jak to někdo může přirovnávat k polskému 365dní- pardon, ale to byla děsná kravina. Tohle mělo skvěle nabitej děj a i jsem se trochu zasmála nad trhlou kamarádkou hlavní hrdinky.

plakát

Ta druhá Zoey (2023) 

Romantická oddechovka, místy i vtipná. Taková jednohubka na večer, kdy prostě chcete vypnout a nad ničím nepřemýšlet. Já se bavila, žádné nudné scény, vše šlapalo od začátku do konce. Josephine tady byla skvělá, taková jiná než v After, což značí, že je skvělá herečka a má před sebou velkou budoucnost, snadno se od prostí od role Tessy.

plakát

HollyBlood (2022) 

Tak tohle bylo fakt skvělý! Přišlo mi to jako taková parodie na upíry, ale nemělo to chybu! Zasmála jsem se u toho a na konci i byla v šoku, že kdo je ten Azrael. Kdo má rád humor+nečeká žádný horor, ale spíše zábavu, bude nadšen! :)

plakát

Krásná katastrofa (2023) 

Já musím dát plný počet, protože jsem čekala úplnou blbost, něco ve stylu after, když to ještě k tomu měli na svědomí ti producenti, co after, ale mýlila jsem se. Vůbec jsem se nenudila, okamžitě mě to vtáhlo do děje a žádná hluchá místa. Perfektní dialogy, často jsem se zasmála a mezi hlavní dvojkou skvělá chemie a hodně se těším na druhý díl!

plakát

Dokonalá závislost (2023) 

Perfektní oddychovka, chvílemi i napínavá, jak to vlastně celé dopadne. Bavili mě ty tréninky, dobře ukázané, vypadalo to jak doopravdy, nepřišlo mi to hrané. Sienna byla skvělá, Jax na začátku okouzlující, pak parchant no a Kayden? Láská ♥ :D Kdo má rád ve filmech napětí a romantiku, určitě si přijde na své. Sienna rozhodně nebyla blbá, jen se chtěla vypořádat s tím, jak jí její ex podvedl a oblboval, toužila po pomstě, ale to se spíše nakonec změnilo. Za mě skvělý film, dobře natočený a herci perfect, jen trochu urychlený konec, mohli ještě navíc něco ukázat. Jinak jsem se nenudila ani minutu. Doporučuji všemi deseti.

plakát

Teen Wolf: The Movie (2023) (TV film) 

Nechápu, proč někdo píše, že přestřelená stopáž? Akorát mi to přišlo, nenudila jsem se ani minutu, hned mě to vtáhlo do děje a to jsem viděla jen tři serie a vůbec jsem neznala některé postavy a koukala jsem, že Derek má syna. I přes to mě to hrozně bavilo a to především proto, že se vrátila má oblíbenkyně Allison. Upřímně? Kdyby v tom nehrála, ani by mě to nedonutilo koukat, protože jak ze seriálu odešla, tak jsem přestala koukat, bez ní už to nebylo ono a děj se posunul úplně někam jinam. A Film je v podstatě o ní, že se vrátila mezi živé, bez ní tedy nevím o čem by film byl. Jinak, že na konci zabili jednu z hlavních postav, to mě teda naštvalo. Jinak super film k seriálu, doporučuju hlavně těm, kteří se dívali hlavně kvůli Allison se Scottem ♥