Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (182)

plakát

Tři králové (1999) 

Hořká "komedie" odehrávající se v Iráku těsně po ukončení války má jasné protiválečné tendence. Bezvadná kamera v akčních scénách, drsné úsměvné dialogy a perfektní výkony hlavních hereckých protagonistů, posouvají u mě film na čelní místo válečných snímků. Velmi doporučuji !

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Co s osudem? Chcete ho změnit, ale ono se to nedaří. Chcete ho obejít, ale on je ve vás......Za emoce, které ve mně film vyvolal hodnotím známkou nejvyšší.

plakát

Zodiac (2007) 

Film obsahoval všechno, co potřebuji a po čem ve filmu toužím. Skvělý příběh, vynikající herecké výkony, napětí, atmosféru ...a vědomí, že se stejně nic nedovím. Prostředí Ameriky 60.-70 let je moji slabostí a tak jsem si tuto oldschoolovku opravdu užíval. 95%

plakát

Odpor (2008) 

Píseň o hrdinských činech bratrů Bielských mi bude dlouho hučet v uších. Symbolika exodu Židů, jejich společenství, zbožnosti a lásky k ostatním je nesmrtelná a vždy ve mně bude vzbuzovat zájem. Danielu Craigovi, dle mého, sedla role mnohem více než role neohroženého anglického agenta...

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Režisér si pohrává ze zlem v čisté podobě, rochní se v raněných emocích, deviaci a zoufalství. Co je poselstvím příběhu? Sebrat veškeré naděje, nebo jen varovat před všudepřítomností ďábla....? Skvěle zahrané komorní drama, kde není vítězů ani poražených.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

Nejen pro vychytané dialogy nápadníků, sexy Reese, bazén na střeše, rvačku v restauraci a chlupáče zakousnutýho do krku hodnotím vysoko....75%.

plakát

Radostná událost (2011) 

O tom, že gravidita a rodičovství je zkouškou partnerského vztahu není pochyb. Film velmi citlivě a pravdivě vypráví příběh zamilovanosti, čekání na dítě, vítání dítěte a vykořisťování dítětem. Francouzi mají sociální oblasti většinou filmově velmi dobře podchycené a i tento snímek je toho důkazem. Z pohledu porodníka chválím přesnost psychologického rozboru chování ženy u porodu ....

plakát

Colombiana (2011) 

Nepřemýšlejte, jen se dívejte a bavte se.

plakát

Ranař (2011) 

Hodně velkej steak, čtyři plechovky plzeňského a tenhle biják !

plakát

Stud (2011) 

Režisér Steve McQueen mistrně "maluje" posedlost sexem a vytváří film, který neuráží, nepohoršuje, nevzbuzuje soucit, ale každého diváka nutí k zamyšlení, jak moc blízko( či daleko) se od modelu hlavního hrdiny nalézá. Zjištění, že současná společnost strhává ke konzumu a neschopnosti dávat a přijímat city může u mnohých vyústit v pocit sklíčenosti a bezmoci.