Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (80)

plakát

Marvels (2023) 

Tak jsme byli v kině. Po článcích a zdejších recenzích jsem byl skeptický. Také už jsem od Marvelu nějakou dobu neviděl něco po čem bych šel z kina nadšený. Tohle ale bylo poměrně příjemné překvapení. Hlavní hrdinky, které mě podle fotek před zhlédnutím filmu děsily svou různorodostí, byli supr. Dobře sehrané, triky fajn a na jednodušší zápletce mi nic nevadilo. Celý děj táhly hlavní hrdinky a člověk se nenudil. Když budou i další filmy od Marvelu jednodušší v zápletce tak budu spokojený. Hlavně když si člověk může zajít na fajn film do kina, vypnout a užít si.

plakát

Sestra II (2023) 

Byl jsem se ženou v kině na atmosu, večer od 9h a jako nesouhlasím s tím hodnocením okolo 60%, je to poctivě odvedená práce a už od začátku solidně rozjeté. Valak je skvělá postava a i když tohle nemá na Conjuring apod. tak nezaostává o moc a už se těším na domácí půlnoční promítání. Já od hororů zase tolik nechci, stačí když vyvolávají ty emoce které mají 8/10 a běžte do kina podpořit filmy.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Ty bláho, proč tady lidi dávají odpad na film za kterým je vidět spousta práce a dobrých nápadů. Tohle není Vykoupení z vězení Shawshank. Já něco takového čekal a stejně jsem byl docela mile překvapený jak je to na české poměry ujetý. Dějová linka je slabší a občas nějaké hluché místo, ale dobrých pasáží taky dost a neodcházejte z kina po prvních titulcích. Nechtěl jsem na to jít do kina ale spokojený a zvedám Kazmovi hodnocení a doufám že to dotáhne na nějakých 65%. Že to bude opak ostatních filmů kde začínáme na 80% a pak jdeme na 65% :)

plakát

Mulan (2020) 

Dvě hvězdy za Donnieho a Jet liho a omlouvám se za počešťování jejich jmen. Byli jsme s přítelkyní v prázdném kinosále a já si mohl sundat roušku tak to je možná další hvězda :)

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Říkali mi že se na to nemám dívat, že je to stupidní a že je tam divnej humor. Tak přesně kvůli tomu jsem se na to podíval no a u žádného Predátora jsem se ještě tolik nenasmál. Jedničce ani dvojce se to nevyrovná ale svoje úchylné kouzlo to nepochybně má.

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Parádní jízda, hláškující Statham a Dwayne, skvělej záporák Idris. V co jsem doufal během traileru to jsem dostal i něco navíc. Prostě dvouhodinová šmakuláda, v kině se nudit nebudete. A dokonce to pro změnu po posledních fast and furious i dává smysl. Jen škoda soubojů které občas ničí kamera.

plakát

Psí vojáci (2002) 

Dobrá hovadina :) , u některých scén jsem brečel hysterickým smíchem.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Infinity wars u mě vedou, jsem rád že to dokázali v Marvelu dokončit ale bylo to přeplácané a dost často příběh nedával smysl. Prostě z tohodle filmu nemám tak dobrý pocit v sobě jako po prvních Avengerech anebo pocit zábavy jako z Thora Ragnaroka. Snažily se tam nacpat úplně všechny a přehnali to. Spoiler: Navíc vážně nemám rád Ant-mana a že sebral čtvrtinu filmu pro sebe zrovna on je mi dost ani ne líto ale je to k nasrání.

plakát

Mumie (2017) 

Tom Cruise v posledních letech nehrál ve špatných filmech ale i přes zajímavé pojetí si raději pustím verzi s Brandonem Fraserem.

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Já si tohle užil, série má na čem stavět a když se vám znovu ukážou všechny známé postavy tak už to je pro mě výhra. Krom toho jsou tyhle básníci hrozně nenucení a člověka baví poslouchat rozhovory 50-letých taťků o tom jak jde život a abych řekl pravdu tak tyhle básníci se mi líbí asi nejvíc z celé série.