Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (37)

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Hrozně skvělý, a to úplně po všech stránkách. Víc netřeba.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Dokážu být dost tolerantní, vůči vánoční televizní nabídce zvláště. Ale tohle byla prostě skrz nasrkz žumpácká slátanina, nic víc.

plakát

Lásky čas (2013) 

Richard Curtis jako režisér v roce 2003 okouzlil diváky s Láskou nebeskou. Po deseti letech přišel s "Lásku nebeskou 2", aby dal lekci všem, kteří se o marně snaží natočit povedenou romantickou komedii. Lásky čas je veselý, dojemný, svižný. Curtis je podle mého mistr ve vytváření postav, neboť každá z nich má v příběhu své místo a žádná není zbytečná. To, jaké herce do nich obsadil, je další skvost. A ten soundtrack! Film sice svým příběhem v mnohém nepřekvapí, ale je to vlastně jedno. S každým dalším výborným vtipem, láskyplným momentem i životní fackou jsem se jen utvrzovala v tom, že mám před sebou skvělou ukázku toho, jak by měla vypadat romantická komedie. A to je po všech těch snímcích, které každoročně v kinech ukazují pravý opak, vítaná změna. Konec byl, pravda, trochu patetický, celkový dojem už to ale narušit nemohlo.

plakát

Warrior (2011) 

Ano, je to velkoklišé. Ohraná písnička na entou. Bojové sporty, boxující bráchové, rozvrácená rodina, finálový zápas, jehož složení je od začátku jasné,... A přesto to pro mě byla bezchybná podívaná, která fungovala od začátku až do strhujícího konce.

plakát

Signál (2012) 

Vlastně ani nevím, co jsem to právě dokoukala. Oddychovou komedii o dvou podivínech? Drama o agresorovi, která by rád umlátil nebo postřílel kdekoho? Nastavené zrcadlo české společnosti? Jako by se ani sami tvůrci do poslední chvíle nemohli rozhodnout a taky to tak dopadlo. Výsledkem je rozplizlé nesourodé cosi, po jehož zhlédnutí nevím, co si myslet a jak se cítit. A tak se necítím nijak, nemyslím si nic a na Signál si asi jen tak znovu nevzpomenu.

plakát

Podraz (1973) 

Kam se hrabou všichni Podfukáři a Dannyho parťáci, tohle je teprv štýlo.

plakát

Teď a tady (2012) 

Hromadná kino vzlykanice. A co je hlavní - taky jsem si vzlykla.