Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Oblíbené seriály (10)

Sarangbi

Sarangbi (2012)

No jak už je zmiňováno, tak jako celek se tohle dorama bere těžko. 70 léta měla své kouzlo, své problémy, svoje téma svoji specifickou hudbu v pozadí a proto přechod do "součastnosti" 2012 byl poněkud ze začátku uěžký, ale pak se člověk zamiluje do děje celkového, líbí se mi že se každá skupina má svoji specifickou hudbu v pozadí. Yoona i Jang Keun Suk byli skvělý.

Bogoshipda

Bogoshipda (2012)

Zbytečně dlouhé scény a to opravdu zbytečně. Nicméně dějová linka je napínavá a nutí to dokoukat do konce. Ačkoli nejúnavější jsou a byli dlouhé scény s brečícíma a křičícíma posavama (opravdu mě ale udivovalo, že doukážout brečet tak dlouho?), ale tím musím být ohromena výkonem herců. Ano děj tak vtáhne že hltáte každý díl, ikdyž občasné přání ať to už skončí se taky ukáže. Ale výkon herců a propracovanost mi říká že to tojí za 4 hvězdičky.

Siti hyunteo

Siti hyunteo (2011)

Skvělý soundrtacky , skvělé herecké obsazení (protože Lee Min Ha si zamiluje prostě každá) hlavní hrdinku si střihla Min-Young Park ( konečně to taky byl jiný styl nežž se ukazuje v jiných doramatech ( protože přeslušnělých a roztomilých a HLAVNĚ HLOUPÍCH ( naivních) děvčat mám akorát tak dost! Dějově to bylo dobře našláplné , zápletka velmi zajímavá (ale na můj vkus akční scény mohli být daleko lepší ! Ale za herecké výkony a HLAVNĚ TY SOUNDTRACKY si to zaslouží 4 hvězdičky

Ovládací panel
2 body