Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Jeden z jeho nejlepších filmů, dostávají mě skvělě dialogy a poté brutální rozsek, to co umí Tarantino nejlépe. Vynikající film natočený s perfektní inspirací proti tyranii. Hrdinství a odplata se zde postupně dere na povrch.

plakát

Cesta kolem světa (2020) 

Seriál je stokrát lepší, takže sestříhanej dlouhej film s nesouvisejícíma destinacema přestanou brzo bavit.

plakát

Cesta kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem (2020) (seriál) 

Parádní seriál, mnohem lepší než ten film. Pobaví skvělá dvojka Sokol - co nesnáší lidi a klaun Pavlásek, to nevymyslíš :-) Hodně destinací, který jsem taky navštívil a je supr se tam takhle vrátit, o dalších se něco díky Sokolovi dozvědět (Pavlásek akorát pro pobavení, což není na škodu). Koukal jsem každý pondělí a byl bych rád za další díly.

plakát

Rudá volavka (2018) 

Jak už tu bylo zmíněno, celej film je dost nesmyslnej. Namátkou: agentky cvičený v bordelu, ruská primabalerína žijící v chudobě někde v zemljance, ve státních nemocnicích chcípaj lidi v hovnech, samozřejmost je odstřelení agenta za výměnu apod. Jedna hvězda je až moc.

plakát

Kniha džunglí (1973) 

Pěkně zpracovaná verze Knihy Džunglí. Adaptace je více dospělá a více podobná Kiplingově knize než Disney verze. Jsou zde scény masových bitev, bojů a smrti. Mauglí v průběhu filmu dospěje a Tabakí je zde šakal a ne hyena, stejně jako v knize, ale například Baghíra je zde na rozdíl od knihy samice. Pět epizod vzniklo v letech 1967-1971, ty byly spojené v roce 1973 do jednoho 90 minutového filmu. Nedávno vzniklé české titulky jsou zde: http://www.titulky.com/Maugli-257816.htm

plakát

Ghoul (2015) 

Na českej horor to vůbec není špatný. Když překousnete amatérský výkony herců na začátku filmu, druhá půlka vám bude odměnou, ponurá atmosféra opuštěné chaty uprostřed lesů, dohromady s příběhem Čikatela dělá svoje. Ve východní Evropě je podle mě film na špičce v rámci žánru.

plakát

Pusu! (2013) 

Komedie o tom jak až moc se může pod*lat jedna bláznivá svatba. Byl to jeden z nejúspěšnějších ruských filmů. Světlakov z Jolki byl výbornej:)

plakát

Události (1993) (pořad) odpad!

Zprávy vůbec nejsou nestranné a objektivní, kor u veřejnoprávní televize by tomu tak v žádném případě být nemělo. Povolují moderátorům výrazné ideologické zabarvení reportáží. Dříve tomu tak nebylo, vypadá to že se inspirovali Novou, škoda.

plakát

Gravitace (2013) 

Až na ty nesmyslnosti to bylo zpracovaný dobře. Nechápu třeba v jakym období se to odehrávalo, americké raketoplány nelétají už od července 2011, museli by teda přiletět ruským sojuzem a ne raketoplánem. Dříve to taky být nemohlo protože čínská vesmírná stanice je ve vesmíru až od listopadu 2011. Navíc Sojuz TMA-14M se kterým letěla Sandra startuje až v září 2014. A takových nesmyslností je tam víc, ale stejně efekty a zpracování je super.