Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Obsahy (3)

Co skrývá darknet?

Co skrývá darknet? (2016) (TV film)

Je Darknet náhledem do zvrácené dystopické budoucnosti, která nás brzy čeká, anebo je klíčem k úniku z orwellovské reality, v níž právě žijeme? Na tuto základní otázku se snaží odpovědět investigativní dokument, který na své cestě Darknetem odhalí mnohem více než jen dětskou pornografii a obchody s drogami. Připravte se na nezapomenutelnou exkurzi do hlubin tohoto virtuálního divokého západu.

Nulté dny

Nulté dny (2016)

Dokumentární thriller, který jako úplně první odhaluje kompletní příběh Stuxnetu, počítačového červa, kterého vyvinul Izrael ve spolupráci s USA, aby vyřadil z provozu íránská jaderná zařízení. Jedná se o dosud nejobsáhlejší shrnutí fakt o tajné misi dvou spojenců, která otevřela Pandořinu skříňku kybernetické války. Kromě technických aspektů příběh zobrazuje pavučinu intrik zahrnující CIA, Mossad a novou generaci kybernetických zbraní, jejichž ničivá síla je srovnatelná jen s nukleární válkou.

Sokotra: Skrytá země

Sokotra: Skrytá země (2014)

Sokotra: Skrytá země je příběh o prastaré a výjimečné zemi, v níž lze s každým novým krokem objevit něco nového. Neopakovatelná pouť její jedinečnou krajinou je jako cesta zpět v čase.
Dokument je odrazem života a zvyků této izolované společnosti. Vytvořen z příběhů obyvatel tohoto ostrova, kteří vyprávějí o své každodenní snaze o zachování svých tradic v boji s globalizací.

Reklama