Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (122)

plakát

Bojové nasazení (1986) 

Tohle vidět s dabingem se rovná úplně jinýmu zážitku, ty hlášky jsou prostě neskutečný. Za něj ta pátá hvězdička. Ale i bez něj je to super film. Taková napůl komedie, Eastwoodův ironickej humor je tady fakt úžasnej. Příběh dost osmdesátkovej, ale to vyhovuje :)

plakát

Striptýz (1996) 

Proč tak nízký hodnocení? Je to naprostá pitomost, ale je to sranda. Chytnul jsem to náhodu asi v jednu v noci v telce. Nejdřív jsem u toho zůstal jen kvůli Demi, ale nakonec jsem to i dokoukal. Děsná pitomost, ale s Reynoldsem a Patrickem jsem se fakt dobře bavil :)

plakát

Muhammad Ali: Na vrcholu (1996) 

Neobyčejnej dokument o neobyčejnym sportovci. Perfektně zobrazující Aliho velikost.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Já nemůžu jinak. Po zkouknutí Fast Five jsem od šestky čekal přesně tohle...nic víc, nic míň. Ale tohle přesně mě baví. Občas je prostě fajn se jen tak natáhnout, vypnout a nechat se unášet filmem. Přímočará, neutuchající, zábavná jízda. Zní to stejně jako u pětky, přesto je to jiný. Zároveň ale pořád nabušený. Nad některejma scénama je teda asi třeba přimhouřit oči, možná i trochu víc. Nekonečná runway, Torettův záchrannej skok, jeho "flying headbutt"...i Dwayne tam měl "svý chvilky." Někdy to bylo možná až přes moc, ale jinak i tohle k podobnejm filmům patří. Myslel jsem, že koncept oživení Letty bude trapnej, ale povedlo se z toho vytáhnout smysluplnou zápletku. Každá z hlavních postav dostala svůj prostor, kterej si zaslouží, potěší účast Giny Carano. Zkrátka a dobře, kdo čekal to, co měl po pětce logicky očekávat, tomu se dostalo. Jasný...nebylo tam tolik závodů (nebo vůbec) jako v jedničce a dvojce, ale myslim, že je lepší, že se tvůrci nesnaží nějak vyrovnat prvním dílům série, který jsou stejně pro fanoušky nenahraditelný. Koneckonců už od čtyřky to nabíralo trošku jinej směr. Neřikám lepší, neřikám horší...jen jinej. Ale zatraceně zábavnej :)

plakát

Mama (2013) 

Solidní horor s výbornou atmosférou. Moc se mi to líbilo, v poslední době fakt jeden z lepších hororů. Jenže pak přišel ten konec na útesu a já prostě musel jít s hodnocenim dolů. Škoda...

plakát

The Notorious B.I.G. (2009) 

Určitě moc zajímavý, akorát ten Mackie v roli 2Paca mi přišel dost blbej.