Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Deathstroke: Arkham Assassin (2014) 

Pěkný kraťas a fanoušci si s tím dali práci :) Vidět s ním nějaký animák by bylo super. Stegr: díky za odkaz ;)

plakát

Mercury (1998) 

Viděno poprvé v 9 letech v kině, kde byl přístup na film až od 12+... takže jsem byl natěšení opravdu jak malý kluk a musím říct, že se mi film opravdu vryl do paměti a pamatuji si do dnes některé pocity z filmu... Ano film určitě nepatří k top filmům Bruce Willise a je to spíš podprůměrný film, se zajímavým námětem kde provedení značně pokulhávalo... 3* si to podle mě zaslouží a 4* je za nostalgii :)

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Tak jsem se rozmyslel zda dat 4* nebo 3*... nejprve jsem chtel dat 4 za to, ze kdyz serial obcas stihnu v televizi a divam se na to s pritelkyni, tak se zasmeju a je takove cele fajn... Prostredi Big Apple (kam bych se v budoucnu rad podival, aspon na otocku), zenske, ktere asi maji byt neci symbol a celkem neotreli humor... Ale ted kdyz mam opet pustenou tu stejnou televizi a divam se opet na stejny serial, na 4 zenske v chodicich barevnych spacacich tak musim dat hvedicky 3, protoze ono to tak vtipne a dokonale nakonec neni a pokud uvidim vice dilu casteji moje hodnoceni postupne mozna i klesne (omlouvam se za komentar bez diakritiky)

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

4* jen za první sérii... dál to hodnotit nebudu. Co série hvězdička dolů, bohužel

plakát

Zmizení (2013) 

Musím říct, že opravdu hodně povedený krimi-thriller s parádním příběhem, který mě od začátku chytil a až do závěrečných titulků nepustil. Skvělý herecký výkon předvedl Jake Gyllenhaal (stejně jako v Patrole). Chtěl jsem dát 4**** ale za doporučení Lima tam šupnu 5, stejně si to ten film zaslouží ;-)

plakát

Sirius (2013) 

Tak na tento dokument jsem se i docela těšil a asi to byla chyba, protože mě to hodně zklamalo... O UFO jen to co je ve stovkách jiných dokumentech, takže nic převratného a to včetně hodně divné pitvy humanoida. O alternativní energii tam toho taky moc nebylo, jen nic neříkajic útržky. Bohužel mě to nudilo a nezachránil to ani chaotický střih. 50% Snad příště a líp ;)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Konečně jsem film viděl :) Musím říct, že jsem se ze začátku bál se na to vůbec podívat, protože jsem zde viděl hodnocení okolo 60% a to je velká škoda... Přes 70% a min. 4* si to zaslouží a už teď se těším na další díl nově nastartované série! Je to jiné jak s Tobey a mně se to prostě líbilo :) PS: je to můj vůbec první komentář a ani nevím proč zrovna k tomuto filmu, ale jsem rád PPS: snad v komentování budu pokračovat a nebudou to takové bláboly abych dostal BAN