Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) odpad!

Dokoukat to do konce bylo čisté utrpení. Příště prosím přidat víc dojemných záběrů na trpící děti. Je mi líto herců, celého štábu a všech co do toho vložili roky práce a úsilí. Takhle zprzněný konec kultu to myslím jen tak něco nepřekoná. Shame of Thrones

plakát

Kung Fury (2015) 

Tak brilantní mindfuck se jen tak nevidí! Yes!

plakát

Kazatel (2011) 

Na film jsem koukal ze zvědavosti jednak proto, že měl být post apokalyptický, což je můj oblíbený žánr (a opravdu místy solidně vykrádal MadMaxe :) a zadruhé jako zapřísáhlý ateista jsem předpokládal, že se u toho náramně pobavím :) Celkově mi to přišlo jako církevní nábor. Být kněz je hrozně "cool", církev vás ochrání haleluja, "jít proti církvi je jako jít proti bohu" atd. No fakt sranda :) Ale Maggie Q to seklo jako vždy, to se musí nechat, takže za ní tu jednu hvězdičku. PS.: uvažuju o tetování kříže na čelo.

plakát

Seznam nežádoucích (2011) 

Snaha o drsný styl bohužel nepadá na úrodnou půdu, alespoň u mě to vážně nefungovalo. Několikrát jsem postřehl opakování stejného záběru, to byl asi vážně malý rozpočet. Ale nutno dodat, že jsem to dokoukal. Byl jsem zvědav, zda to dopadne jak jsem čekal a hle, dopadlo to přesně jak jsem čekal :) Některé herecké výkony mě dost pobavily.

plakát

Lalola (2007) (seriál) odpad!

Byl jsem násilně přinucen vidět jeden díl v čekárně u zubaře a ten zážitek koketoval s psychickým týráním. Nepochopím jak tohle někdo vydrží dobrovolně sledovat.

plakát

Varieté (2010) 

Pohled na tanečnice a pěknou choreografii lahodil oku, nicméně naprostá předvídatelnost "děje", lze-li mluvit o nějakém ději, sráží hodnocení hodně nízko. Herecké výkony obou hlavních představitelek také nepatří zrovna k těm nejlepším. Naštěstí je zde i hodně zábavných momentů, takže jsem se během těch skoro dvou hodin nenudil. Každopádně vidět podobnou show naživo může být strhující zážitek.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) odpad!

Kdyby jen tvůrci původního filmu Stargate tušili jak moc bude později zprzněn ... SGU je už vážně vrchol a doufám, že více již nebude téma Stargate ždímáno. Film Stargate je jasných 5*, seriály SG1 a SGA měly spoustu chyb, ale jako celek fungovaly celkem solidně, nicméně to co scénáristé předvádí v SGU, to už je vážně vrchol demence. Ani s mozkem v režimu offline se na to nedá koukat a těch mnou shlédnutých 5 dílů, než jsem nad tím definitivně zlomil hůl, považuji za heroický výkon. Těch aktuálních 70% mi hlava nebere. Že se to jmenuje Stargate mě osobně k vysokéhu hodnocení nestačí.

plakát

Dům z písku a mlhy (2003) 

Výborné drama. Pozvolný děj směřuje k naprosto odzbrojujícímu finále, kdy jediné oko nezůstane suché. Vynikající Ben Kingsley, stejně skvělá a překrásná Jennifer Connelly. Hutná atmosféra. Velice silný zážitek. Mohu jedině vřele doporučit.