Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (59)

plakát

Někdo to rád horké (1959) 

Tenhle film miluju. Skvělá komedie. Marylin Monroe je výborná a její hlášky mě dostanou pokaždý.. Tony Curtis a Jack Lemmon jsou jako ženské taky báječní.

plakát

Dvojníci (2016) 

Prvni pulka nic moc, ale po vymene se to rozjelo. Skoda, ze to nebylo takove uz od zacatku. Ondra Sokol hral obe postavy dobre. Jakub Kohak na zacatku trochu trapnej, ale nakonec taky dobry. Obraz Jardy Jagra jako prezidenta me pobavil.

plakát

Pěkně blbě (2017) 

Vyváženost komična a romantiky mě v tomto filmu překvapilo. Navíc s aktuálním tématem muslimů, které je probíráno všude bylo odlehčeno a sympaticky použito. Nechybělo ani napětí a zvědavost, jak příběh bude pokračovat. Skvělý herecký výkon Kumaila vše jen završuje.

plakát

Tanečník (2016) 

Je pozoruhodné, že někdo dokáže tančit balet tak dokonale, že to už víc ani nejde. Všechny překoná o hrozně velký rozdíl. Sice na to doplácí ostatní aspekty života, ale tohle je neskutečný. Jsem ráda, že jsem díky tomuto dokumentu mohla nakouknout do těžkého světa baletu.

plakát

Příchozí (2016) 

Hodně zajímavý film. Na to, že sci-fi moc neholduji, tak mě tento snímek velice mile překvapil. Rozhodně jsem měla ze sledování zážitek. Napínavé momenty spolu s psychologickými manévry jsou ideální kombinací, díky které se divák nemůže odtrhnout od obrazovky.

plakát

Stážista (2015) 

Tato milá komedie se vážně vydařila. Robert De Niro a Anne Hathaway do filmu skvěle zapadají a rozhodně nezklamali. Přibližuje dnešní život mladých, manželství i seniorů a krásně to propojuje. Díky tomu se dají ve filmu najít otázky k zamyšlení. Pokud chcete zvednout náladu, tak rozhodně doporučuji.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Jednoduchost dělá tento film skvělým. Mobily jsou našimi černými skřínkami, které ukrývají mnoho tajemství. I zveřejněná malá část může ublížit našim přátelům. Bavila jsem se od začátku až do konce. A rozhodně doporučuji shlédnout tento povedený snímek.

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Příběh neuvěřitelného morouse, který je v nitru vlastně hrozně hodný. Zpočátku se Ove zdá jako hrozný, nevděčný, protivný dědek, ale postupně si ho každý oblíbí. A oblíbíla jsem si i pro nás neobvyklý - severský humor. Knižní předloha se s filmem nedá srovnávat, ale to asi vždy. V tomto případě se film hodně vydařil a doporučuji zhlédnutí. Stojí to za to!

plakát

Trollové (2016) 

Hezká hudební pohádka. Děj má spád, je to vtipné a úsměvné. Jednoduchá zápletka, kterou děti snadno pochopí. Pro dospělé je to příjemný odpočinkový snímek.

plakát

Tisíc slov (2012) 

Docela sranda koukat na to, jak Eddie Murphy může říct do konce života jen 1000 slov. Pobavilo mě to a to mi stačí. Nic víc jsem od filmu ani nečekla. Celkově doporučuji jako odpočinkový film.