Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (8)

Matrix

Matrix (1999)

Rozhodně jeden z nejlepších sci-fi filmů, který jsem měl tu čest vidět a musím říct, že film ve mne vyvolal nejednu otázku...

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Co říci, naprostá revoluce ... nebo evoluce filmu? Film napěchovanej hláškama a samým známým xicht... ehm obličejem. Film vás poznamená asi natrvalo :) Spoiler Jimmie: ...Ještě jsem neskončil. Chci se Tě na něco zeptat. Když jste sem přijížděli, viděli jste ceduli s nápisem "SKLAD MRTVEJCH NEGRŮ"? Jules: Jimmie... Jimmie: Tak všiml sis před mým domem cedule s nápisem "SKLAD MRTVEJCH NEGRŮ"? Jules: Ne, nevšiml. Jimmie: A víš, proč sis nevšiml? Jules: Ne, proč? Jimmie: Protože tam žádná není. Já se neživím skladováním mrtvejch negrů. Proto.

Ace Ventura: Zvířecí detektiv

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994)

Nezapomenutelný Jim Carrey a jeho grimasy, těžko se mu kdo kdy vyrovná. Ani nespočítám, kolikrát jsem tento film viděl a přesto se na něj kdykoliv podívám znovu a stejně jako před x lety mne dokáže pobavit. Film se mi natolik vryl pod kůži, že se ještě dnes dost často přistihnu při citování nebo napodobování některých scének z filmu. Hlášky typu "Hledám Raye Finkla ... a jedny čistý slipy" jsou nezapomenutelné :-) Nezbývá než dát 5*, nemohu jinak. "Nemůžu kapitáne, já totiž nemám tu moc!"

Ace Ventura 2: Volání divočiny

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995)

Trochu mne zarazilo, když jsem viděl rozdílná hodnocení první a druhého dílu zvířecího detektiva. Osobně bych čekal, že dvojka bude mít lepší hodnocení než jednička nebo přinejmenším stejné. Každopádně mě tento film rozhodně nezklamal a těch dní (viděl jsem to opravdu mockrát), co jsem se u toho nasmál, je prostě k nezaplacení. Jednoznačně plný počet.

Jako za starejch časů

Jako za starejch časů (2012)

Čekal jsem mnohem vyšší hodnocení, film si to dle mého zaslouží. Příběh jednoduchý až skoro žádný, ale zatraceně dobře jsem se bavil celou dobu. Herecké výkony fantastické, hudba taky. Nemám co vytknout. Doporučuju!