Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (55)

plakát

Sandman (2022) (seriál) odpad!

Slibný začátek vystřídalo znechucení. Už jsem jenom čekal v hlavní roli piráta Bartoše a jeho partu vykloubenců, co si to vzájemně rozdávají se zvířaty při pochodu LGBT. Taková propaganda menšin, kdy kámen klátí cihlu tu zase dlouho nebyla a přitom to tak kazí seriál se zajímavým nápadem. Nějaké pasaže se moc fajn. Ztělesnění pekla třeba, se mi líbilo až tak, že jsem chtěl dát seriálu i tu jednu hvězdu. Později mě seriál bohužel zase vrátil do reality a u 8 dílu jsem to vzdal.

plakát

Skleněný (2019) 

Většinou platí, že pokračování je slabší jak první film. Já můžu s klidem říct, že tenhle případ to není. Komu se líbil Rozpolcený, bude z tohohle kousku určitě taky nadšený. Přidáním další,, hrdinů " film pro mě určitě vylepšilo a chytání se komiksové podoby z pohledu padouchů super.

plakát

Nepřátelé (2017) 

Začátek filmu mě dostal a těšil jsem se jak bude dál gradovat. Bohužel zklamání se postupně začalo dostavovat. Během filmu jsem od úžasu spadl k znuděnému kontrolování konce. Další nadějně vyhlížející film, který se ale v půlce filmu zlomí a je z něj dojemná srač.a co má typický sladký závěr. Za první půlku filmu dávám 3 hvězdy.

plakát

Řím (2005) (seriál) 

Natěšený, zklamaný a spokojený. Takhle postupně se po shlédnutí tohohle seriálu ve mě střídaly dojmy. Téma jako Řím,pretoriáni a tak dále mě hodně baví, ale bohužel. Těšil jsem se na velké bitvy a místo toho intriky,politika a mluvení. Na tom to vše stálo a nakonec je tu celkem hezky u zábavně vysvětlené jak to tak nějak proběhlo. Nečekejte žádný velký hit jak jsme do HBO zvyklí, ale myslim si že typickej béčkovej dobrej seriál.

plakát

Hans Zimmer v Praze (2017) (koncert) 

Jsem velký fanda Hansových prací a tohle jsme si naživo nemohl nechat ujít. Byl jsem nadšený i zklamaný. Nadšený z toho, že si užívám jeho skladby naživo a měl to krásně udělané včetně doprovodu a dále. Zklamaný asi jako většina co má oblíbené určité skladby a místo nich hrál jiné. Chápu ale že tohle prostě nejde splnit a nenadávám. Myslím že výběr byl vyvážený a já si sousty skladeb co mám rád užil naživo. Pro fanoušky zážitek obrovský a to samé i sestřih koncertu v této podobě. Díky Hansi za tvou práci!

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Zklamání. Na to jak jsme si jedničku oblíbil tak tohle byla hrůza. Nemůžu se zbavit dojmu, že jakmile se do toho začnou dávat prvky amíků, tak film ztrácí svojí kvalitu. Dávám tři hvězdy jen díky tomu, že mám prostě Kingsmana rád díky prvnímu dílu.

plakát

Sněhulák (2017) 

Film sám o sobě trochu zklamání, ale vše to vyvažují záběry přírody a okolí.

plakát

Dunkerk (2017) 

Podle traileru nic moc, ale naživo se potvrdilo že Nolan prostě dobrý filmy točí. Neni to zrovna něco z čeho bych byl úplně nadšený jako byl jeho Temný rytíř, ale nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Propletení dějů na zemi, na vodě a ve vzduchu zajímavý a dobrý nápad ač mě zaskočilo, že za celý film se tam osa neukáže až mlhavě na konci.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Nenadchne ani neurazí, víc asi nemám ani co dodat. Vetřelec, ze kterého jsem byl odvařenej skončil u mě po druhé díle.Třetí ušel, ale nic na co bych se koukal znova rád a zbytek nestojí už za řeč.

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

Žádný seriál, ze kterého si sedne člověk na pr.el a musí vidět hned další díl, ani žádný odpad, který by člověka nudil...fanoušky Toma Hardyho potěší jeho herecký výkon včetně temného prostředí špinavého Londýna, za mě dobrý a myslim, že stojí za to vidět..jsou horší seriály co jsou podle mě až moc nadhodnoceny.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)