Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (74)

plakát

Nakrmte někdo Phila (2018) (seriál) 

Jako první jsem viděla třetí sérii a nadchla mě na 4 hvězdy. Čím víc jsem ale viděla dílů, tak jsem zjistila, že se Phil dost "přejí". Šestá řada už pro mě byla jen za 2 hvězdy. jako poslední jsem viděla druhou řadu a utvrdila jsem se v tom, že se na sedmou řadu už dívat nebudu. Sice jsem druhé řadě dala 3 hvězdy, ale hlavně pro to, že nevybočovala z ostatních řad a dát jí méně by nebylo spravedlivé. A jen pro vysvětlení - třetí řadou jsem začala, protože první dvě řady neměly na Netflixu dlouho titulky.

plakát

Willyho kouzelný svět (2021) 

Film je spíš podprůměrný, ale Nicolas Cage a jeho role - to bylo super.

plakát

Bídníci (1958) 

Viděla jsem pouze první část a tato verze mne nezaujala na tolik, abych se podívala i na druhý díl.

plakát

It's Always Sunny in Philadelphia (2005) (seriál) 

Viděla jsem 14 řad a jako celek hodnotím pěti hvězdami. Rozhodně byly nekteré díly lepší než jiné (vysloveně špatné díly byly snad jen dva, jestli si dobře pamatuji), ale seriál si udržel po celou dobu vysokou kvalitu a sledovat těchto pět psychicky narušených magorů mne neskutečně bavilo.

plakát

Errementari (2017) 

Je to taková temná pohádka s hororovými prvky. Mučení v podobě počítání cizrny pobavilo.

plakát

Šťastné a veselé (2020) 

Příšerná rodina. Jenom Jane, kterou rodina považuje za černou ovci rodiny, je sympatická. A to, jak se Harper chovala celou dobu k Abby, je na rozchod.

plakát

Vlk ze Snow Hollow (2020) 

Kdyby tam nehrál Jim Cummings, tak bych šla s hodnocením výš. Ale jeho teatrální hraní na mne bylo už moc. I bez něj by ale film měl své mouchy.