Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (139)

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

Nějakým způsobem se mě to dotkla ta sladěnost hudby a nádherného rodinného setkání. Viděno na zlínském festivalu 2008.

plakát

Občan Havel (2007) 

Existuje lepší dokument ukazující, že Václav Havel je jen lidská bytost? Pekelně dobrá kamera a parádní výběr situací ze všedních nevšedních dnů bývalého prezidenta. Možná bych jen chtěl vidět u některých scén více, ale to by pak film měl víc jak tři hodiny. Viděno na zlínském festivalu 2008

plakát

Penelope (2006) 

Výprava a prostředí zkombinované s přehnaným vyprávěním a opravdu dobře zpracovaným koncem, úžasnou hudbou a mohl bych ještě chvíli pokračovat, ale asi mě tenhle film docela chytil za srdce a zpříjemnil začátek zlínského filmového festivalu "2008"

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Dokáže někdo natočit a setříhat ještě něco krásnějšího? Pro mě je to totiž ten nejúžasnější dokument o přírodě, co jsem kdy viděl. Záběry na stáda, změna období a mohl bych pokračovat velmi dlouho. Rozhodně by jej měl vidět každý, kdo si myslí, že bydlí na téhle planetě a je lidská duše se srdcem obdivující krásy Země!

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Další ze seriálů, kde si tvůrci pohrají s perfekcionismem a zároveň příjemně pobaví diváky neotřelým humorem, kdy mnozí z nás jen kroutí hlavou nebo se dokáží v tu chvíli popadat jen za břicho. :-D Patřím ale do druhé skupiny. Nejúžasnější scéna pro mě je Sheldonův dvojitý sen s Murlocky! V druhé sérii, kdy se vědcům do života pletou hodně i ženy se tvůrcům podařilo ještě zvýšit laťku tohoto seriálu. Takto dobře se člověk nezasměje u každého seriálu.

plakát

Interstate 60 (2002) 

Jeden z málokterých filmů u kterých jsem zapomněl u konce zavřít čelist. A kde mi nezbývá než jen snít, že mě potká Grant nebo zda se jinou náhodou na dálnici 60 nedostanu. Tohle roadmovie v podobě měst, které se vyznačují svými typickými vlastnostmi na mě více než dolehlo. Bob Gale mě opět nezklamal!

plakát

Ratatouille (2007) 

Lidi nelidi, tenhle film žeru i když je s krysama... Moc nádherný a dojemný filmeček o tom, že rodina má držet pohromadě stejně jako naše největší zájmy a chutě, které nás nemají nikdy opustit...

plakát

Requiem za sen (2000) 

Velmi psychiky náročný snímek. Přechází se zde z počátečního optimismu, kdy si člověk drog jen užívá do období (zima), kdy je člověk v totálním zoufalství a nás tím táhne film sebou do propasti...

plakát

Americká krása (1999) 

Ani po opakovaném shlédnutí neutíchá zážítek z těchto dramatických (pro někoho obyčejných) údálostí života. Zvlášť úžasný nápad je, když Lester vypráví dál svůj příběh i po své smrti.