Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (139)

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Penelope Cruz mají s Javierem Bardem tak krásné dialogy, že to snad ani nejde popsat...

plakát

Božský Evan (2007) 

Na to, že kritika byla až moc ostrá, tak šlo o velmi přijemnou rodinnou komedii, která nevybočovala z amerického standartu radostného konce a objímání...

plakát

Disturbia (2007) 

Snad jen, že vrah se nemusel, tak mile usmívat a kam se vytratila dcérka, když probíhalo hlavní rozuzlení?? Inak parádní thrillerový mráz.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Dokáže někdo natočit a setříhat ještě něco krásnějšího? Pro mě je to totiž ten nejúžasnější dokument o přírodě, co jsem kdy viděl. Záběry na stáda, změna období a mohl bych pokračovat velmi dlouho. Rozhodně by jej měl vidět každý, kdo si myslí, že bydlí na téhle planetě a je lidská duše se srdcem obdivující krásy Země!

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Mám rád Tarantina, mám rád pořádné americké auta, ALE TOHLE mě opravdu zklamalo. Vlastně jediné, co se mi přímo líbilo byly scény okolo velkých srážek aut. (uprostřed a na konci) Za akci a Russela bych dal velmi rád ****, ale za kecy bych zase nejradši dal "odpad". Souhlasím s komentářem "maty39", že po Pulp Fiction už ty řečičky nemají tu správnou šťávu.

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

Dopadlo to lépe než jsem čekal. Film udržuje správné nápětí a zároveň se sem tam příjemně odlehčuje atmosféra úplně pikantními hláškami. Líbí se mi, že má každý svoji suverénní postavu a také ten dost divný konec. Nicméně scéna s rozpadajícím se Tarantinem je opravdu NECHUTNÁ!

plakát

Grindhouse: Thanksgiving (2007) 

Pěkný originální příběh na dobrou noc. Ale jsem rád, že jen jako trailer.

plakát

Holky z naší školky (2007) 

Na komedii se má dívat s nadhledem a pokud se tak člověk dívá i na tenhle film, tak v kombinaci s kvalitním soundtrackem zjistí, že se jedna o originální komedii s lehce parodickými prvky. Viděno na zlínském festivalu 2008

plakát

Juno (2007) 

Krásný hodnotný příběh o tom jak rizikové a jak krásné může být těhotenství, které jako chlap nezažiju, ale přesto mě tenhle film docela dojmul. Viděno na filmovém zlínském festivalu 2008.

plakát

Kouzelná romance (2007) 

Miluju originální pohádky. Walt Disney mě snad vždycky až na vyjímky osloví. Jako každá pohádka, tak i tato dobře skončí, i když tahle poněkud jinak dobře. Jen jak se dívám, tak někteří diváci toho optimismu nedokázali vstřebat. Díky, že jsi se postaral o mou nevěstu, chasníku. :-D