Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 822)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Svižnější a akčnější než jednička. Ty divný časový skoky na pár místech odpustím.

plakát

Franta mimozemšťan (2024) 

Takové Slunce, seno, mimozemšťan, ale bez humoru. Na odpad to není, protože je za tím vidět spousta dobře odvedené práce. Velmi povedená kamera, střih i triky, výborný zvuk a hudba. Jen obsah a především dialogy jsou tragédie. Pan Havlík si vyzkoušel, že ne vše co působí vtipně na papíře je vtipné i ve filmu.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Není to až tak stylový jako film, ale bavil jsem se.

plakát

Griselda (2024) (seriál) 

Oproti Narcos víc stylizovaný a plný autorskejch licencí, ale pořád zábavný.

plakát

Gump - jsme dvojka (2024) 

Ještě slabší a patetičtější než jednička. 90% stopáže hraje muzika, takže když má pak něco emocionálně podtrhnout, tak už nefunguje. Pes už je jen jako rekvizita, nezaštěká ani když honí lumpa a celou dobu působí dost znuděně. Celej scénář je vycucanej z palce.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Zmodernizovaná osumdesátková akční mlátička, kvůli které se Gyllenhaal dal do formy a McGregor naučil trochu hrát. Přiměřeně zábavné. Liman tyhle akčňáky umí.

plakát

Kluk spolkne vesmír (2024) (seriál) 

Je z toho hodně cítit že jde o adaptaci románu, ale příběh je natolik originální a ke konci i napínavej, že na ten pomalejší rozjezd člověk zapomene. Koneckonců u knihy byl, podle recenzí zřejmě ještě pomalejší. Jinak paráda i co se provedení a herců týče.

plakát

Kryptotunel (2024) 

Slušnej dokument o cryptošmejdech.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Prozatím to nejlepší co jsem v České krimi-seriálové tvorbě viděl. Všichni zůčasnění hrajou výborně civilně (super režie) o skvělejch výkonech Lněničky i Uhlíka nelze pochybovat a Kotek opět příjemně překvapil. Precizně zachycený osumdesátky (Volha se může jít klouzat). Akorát ty útržky ostatních případů mně přišly zbytečný.