Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (329)

plakát

Saw X (2023) 

Vzhledem k tomu, že se jedná již o desátý díl celé série, tak je poněkud překvapivé, že se zároveň jedná o druhý nejlepší díl hned po jedničce (u mě možná spíš po dvojce - nevím). Prasečinky a gore tu slouží jako spíše věci navíc, což je prima, protože v prostředních dílech nešlo vůbec o nějakou logiku věci a motalo se to páté přes deváté, nějaký charakterní vývoj a historie postav šly úplně do prdele. Tady ale ne, jde tu o prohloubení vztahů mezi dvěma ústředními antagonisty a ukázání trochu lidského já toho psychopata. No, nelogičností tu pár nalézt lze, ale nebudu se v tom moc nimrat. Dál bych ale tuhle sérii už nechal spát :)

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Bohužel čtyři série byly na tenhle seroš možná až příliš. Zatímco první dvě byly neobvyklé love story na "americké" střední v Anglii, tak poslední dvě zase míchají už moc věcí dohromady. Každý je gay, každý je bi, každý si začíná s každým a obzvlášť poslední série mi připadala, jak kdyby i samotní herci se už nemohli dočkat, až to skončí a můžou se posunout k jiným projektům. Škoda, že se ze seriálu stalo takové panoptikum všech lidí a jejich poruch, nemocí, absurdit apod.

plakát

The Morning Show - Kármánova hranice (2023) (epizoda) 

Když si vzpomenu na to, jak skvělá byla první sérka, tak tohle... je furt přešlapování v jiných hovnech. Je to nuda, je to únavný, není tam žádný posun v postavách, vůbec nic. Tři série tam furt sledujem, jak je každý toxic, jak si každý chce co nejvíc nahrabat pro své vlastní dobro a je mi z toho seriálu obecně dost na blití. Ukončete to hned.

plakát

Hype-Cast (2022) (pořad) 

Moderátoři jsou bohužel strašná vemena, člověk by řekl, že když Stejk vystupuje před kamerou dobrých 10 let, tak se už něco naučí, ale opak je evidentně pravdou. Jeho rádoby humor je někdy fakt cringe. Trojka jen za občas zajímavé hosty.

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

Má to vražedné tempo, nezvládl bych upřímně pracovat v takovém prostředí. Druhá série nabízí až neskutečně moc hvězd na vedlejší role, to je jako platili v sendvičích, nebo jak se je jim podařilo zaplatit, tyvole. Je to seriál hodně autentický, věřím, že v mnoha kuchyních na světě to probíhá zrovna takhle. Tak jo, keep it going, ať už je tu třetí sérka.

plakát

Médium (2005) (seriál) 

Hlavní postava se ve většině seriálu chová jako hysterická piča, co neustále osočuje svého hodného manžela z kdovíjakých kokotin, přitom ona sama by si zasloužila velkým černým dildem přes hubu. Mít takovou babu, tak nechám koně, ať mě kopne do hlavy. Často se taky stává, že epizody prostě "skončí" s nijakým vysvětlením na závěr, což je prostě dramaturgicky totálně retardované. Jako malej jsem to žral, teď se chytám za hlavu.

plakát

V zákulisí megaletiště (2015) (pořad) 

Meh, no, nic moc. Jsou to takové nudné události všedních dní frankfurtského letiště. Neurazí, nenadchne.

plakát

Tajná invaze (2023) (seriál) 

Nene, už při recenzi předposledního dílu jsem říkal, že jim podobný neduhy dál snášet nehodlám, a to se promítne i do finálního hodnocení. Je to přesně tak, jak jsem napsal, dovolím si citovat "...První díl hype, cliffhanger - několik dílů nuda - předposlední díl zase příslib velké bitvy na závěr - závěrečná bitka, která není zdaleka tak dobrá, aby stihla vylepšit skóre celého seriálu." A uhod jsem to správně. Marvel prostě už neumí točit dobrý věci, nevím, kde je problém, ale kdyby seriál měl jen 3 epizody, tak to vyjde úplně na stejno. Nastavovaná kaše, nuda, šeď. Prý Tajná Invaze. Hovno na zdi maximálně.