Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Obsahy (4)

Full Circle

Full Circle (2013) (seriál)

Seriál zkoumá vztahy mezi lidmi prostřednictvím řady rozhovorů mezi 11 osobami, jejichž životy jsou propleté bez jejich vědomí. Každá epizoda se odehrává v restauraci a je probíhajícím rozhovorem dvou postav. Jedna z nich pak děj přenáší do dalšího dílu pokračujícím rozhovorem s další osobou. Co se stane, až se kruh spojí?

Love's Brother

Love's Brother (2004)

Nejistý Angelo (Giovanni Ribisi) toužící po lásce, použije fotku svého pohledného bratra Gina (Adam Garcia), aby přesvědčil krásnou Italku Rosettu (Amelia Warner) ke svatbě. Gino má ze svého bratra radost do doby, než zjistí, co se stalo. Věci se začnou ještě více komplikovat, když je Rosetta Ginovi představena a oba se do sebe zamilují.

The High Cost of Living

The High Cost of Living (2010)

Mladá, těhotná žena Nathalie (Isabelle Blais) přijde o své dítě, když se stane obětí nehody. Strážného anděla nachází v Henrym (Zach Braff), který ale rozhodně není andělem, jakým se zdá.

Muzikál ze střední 2

Muzikál ze střední 2 (2007) (TV film)

Na shledanou, třído! Ahoj, léto! Ale pro Troye, Gabriellu, Chada a Taylora tohle volno neznamená dny na pláži. Všichni jdou pracovat do sportovního klubu rodiny Sharpay. A protože se blíží talentová přehlídka amatérů, Sharpay se vehementně snaží zbavit konkurence a dělá vše proto, aby tuto soutěž vyhrála po boku s Troyem, kterému slíbí vysněné místo na univerzitě. Troy se musí rozhodnou mezi budoucností a svými přáteli.

Reklama