Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (226)

plakát

The Perfect Kiss (2018) 

Kdo na tuto kravinu může dát peníze???!!!! Bakala anebo jemu podobní????Total shit

plakát

Člověk proti zkáze (1989) 

Těžké časy pro českou inteligenci na počátku 2. sv. války shrnuje tento film jako příběh jedné z nejznámějších osob této doby - Karla Čapka. Na jednu stranu je mi těchto lidí v té době líto a vážím si (a važme si jí všichni) svobody a demokracie. Na druhou stranu si tito rádoby nejchytřejší z nejchytřejších myslí, že jsou něco více přitom je to většinou opak a jsou úplně mimo mísu.

plakát

Deadpool (2016) 

87%? Za pár hlášek a rozstřílených hlav? Si děláte srandu?

plakát

Babel (2006) 

Pár zajímavých příběhů, které se vždy tak nějak lehce propletly. Nicméně že bych z tohoto filmu odvařený se říci nedá. 70%

plakát

Příběh mého syna (2012) 

To, co tam na v devadesátých letech ty horké balkánské kebule prováděli je v tomto filmu je pojato docela důvěrně a vůbec celý ten příběh, který je (poněvadž je to z války) smutný, se nám rozuzluje postupně a rozhodně má divákovi o problému této války co říct.

plakát

Zatímco spíš (2011) 

Správce domu, který je sympaticky asi jako plíseň mezi prsty u nohou - konečně si však našel holku - ona ani ostatní o tom ale neví - a stejně ji zprzní - a graduje to v podstatě celý film - jo, a není tam happyend - a to se mi líbí, moc se mi to líbí.

plakát

Rychle a zběsile (2001) 

První díl této série je klasika - akce tak akorát a prostě to bylo něco nového..

plakát

Český žurnál - Matrix AB (2015) (epizoda) 

Všichni okolo jsou zloději, lháři a podvodníci jen téměř svatořečený Andrej je čistý jako lilie. Ještěže dokument toto tvrzení trochu vyvrací.

plakát

Ulička hanby (2014) 

Chápu, že filmy s tímto dějem můžou zaujmout pubescentní výrostky rádoby novými směšnými hláškami a trapasy ale můj šálek čaje je už díky bohu někde jinde. P.S. Ale dodíval jsem se na to, což je úspěch za 1 hvězdu a kdyby ukázala kozy, k čemuž se schylovalo, uvažoval bych o dvou. :D