Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (226)

plakát

Agent beze jména (1988) (seriál) 

Ani jsem nevěděl že Jason Bourne tedy Matt Damon má předchůdce v podobě Tv filmu s Richardem Chamberlainem. Je to sice o hodně levnější film (méně akce) a do role Bourna bych asi obsadil někoho mladšího ale dívatelné to pro fandy tohoto žánru jako jsem já to určitě je!

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

V roce 2002 k nám přišla akční pecka s naprosto novým nábojem, tempem, skvělou zápletkou. Hádejte jak se jmenuje. 5 hvězd!!!

plakát

Andělská tvář (2001) 

Co to je v ČR se už začínají točit telenovely jakožto celovečerní filmy? :D

plakát

Anglický pacient (1996) 

Mám rád filmy s válečnou tématikou. Zde se však nebojuje na bojišti ale v osobním životě. Neuvidíte proti sobě střílet tanky apod. Uvidíme v témeř tříhodinovém filmovém svostu "pouze" osud geografa Almášiho. A kupodivu je to tak silné, že tento film patří do jednoho z mých TOP. (TOP u mě znamená 5 stárů)

plakát

Argo (2012) 

Fakt dobrý film. Čekal jsem trochu, na můj vkus nudu, co také čekat od 2hodinového snímku kde Affleck zachraňuje partu amerických lidí. Opak byl však pravdou - opravdu povedené.

plakát

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (2002) 

Tady tyhle hraný Asterixy jdou naprosto mimo mě a kresleným nesahají ani po paty. Tzn. 10% a za snahu a Monicu, jinak bych dal odpad!