Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (305)

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

S každou další řadou mi to přišlo víc jako parodie. Zvratů tam narvali tvůrci tolik, že už člověk není ani překvapenej ani napnutej. Jedinou věci, která napětí trochu budovala, bylo umírání hlavních postav, asi jen proto jsem to dokoukal do konce. První řada za čtyři hvězdy, poslední za jednu. Sakum prdum 2,5 a to se jak nás učil pan Profesor zaokrouhluje nahoru.

plakát

V rytmu srdce (2021) 

Vtipný, dojemný a hlavně DOKONALE zahraný.

plakát

Ted Lasso (2020) (seriál) 

Na to bych mohl koukat každej den. Kde je druhá řada??? Cam Cole je nejlepší volba na hudební doprovod charitativní akce.

plakát

Neuvěřitelná (2019) (seriál) 

Tempo seriálu není strhující, diváka nedrží v napětí, spíš nutí diváka přemýšlet. Před posledním dílem jsem si říkal, no a je to, co dalšího se bude řešit. Ale poslední díl je třešnička, třešnička plná emocí. Nejhůř mi bylo, když tlustoška opouští soudní síň, takhle minimalisticky vystřihnout a zahrát zranitelnost je velké umění.

plakát

Vyproštění (2020) 

Takhle nasnímanou akční podívanou nemůžu hodnotit jinak. Chris se převtělil do role žoldáka k nezaplacení, ani s MasterCard.

plakát

Příběh rytíře (2001) 

V rámci žánru dobrodružná romantická komedie neznám lepší film. Napínavé souboje na kolbišti, super zvraty, povedený záporák a mohl bych pokračovat dál a dál. Dojme i na podesáté.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Chybí Bay (ten štěk se nepočítá), chybí lehkost. Při prvním stylovým vylejzání z Porsche srdce zaplesalo ale jinak toho moc nebylo. Spousta zeleného plátna, digitální oheň. Dvojka je prostě dvojka.

plakát

Gentlemani (2019) 

Colin Farrell si tenhle biják ukradl pro sebe. Každá jeho scéna je supr povedená a já čekal, kdy se objeví nějaká další. Ostatní jsou taky výborní, to by ani jinak při tomhle obsazení a napsaných dialozích nešlo. Malinko mi vadil ten celkový způsob vyprávění, kdy jsem se úplně nemohl ponořit do děje a pořád z něj vypadával.

plakát

Miss Americana (2020) 

Nudně a nepřehledně natočený dokument.