Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (342)

plakát

Adios Django (1966) 

Pro mne spíš báčkový western s předvídatelnou zápletkou a trochu kostrbatým dějěm.

plakát

Aféra Thomase Crowna (1999) 

Musím srovnávat s Případem Thomase Crowna, který měl napjatější atmosféru a hezčí hlavní dvojici. Tohle mělo jen dobrý nápad a zápletku s obrazem, jinak takové chladné. Ale na ten zimní večer dobré.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Pět malých prasátek (2003) (epizoda) 

Pro mne je to pořád ten nejlepší Poirot. Celý děj se vlastně odehrává v minulosti v jakési virtualitě, kterou přeruší jen vsuvky ze současnosti, které celý děj usměrňují a uzemňují. K tomu opravdu nádherná a smutná hudba a exteriéry letní zahrady. Když jsem tento díl viděl poprvé v TV, seděl jsem jako zařezaný a nemohl odtrhnout pozornost až do úplného konce. Když jsem si po letech pustil tento díl z DVD stalo se úplně to samé...I když jsem si pamatoval, jak to dopadne, ta atmosféra mě úplně dostala a vím, že celý den bude dnes jakýsi jiný....

plakát

Agatha Christie's Poirot - Poslední víkend (2004) (epizoda) 

Atmosféra podzimu a nádherná hudba dotáhla celý film do úžasného celku, který mne pohltil a ani na chvíli mi nedal uniknout z jaksi poklidně napínavého příběhu. Nenašel jsem jedinou chybičku, která by pokazila tento dojem a tak musím vysolit plný počet. Bez váhání.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Temný cypřiš (2003) (epizoda) 

Pořídil jsem si celou kolekci Poirotů na DVD a čím se dostávám dále v této sérii, tak mi jednotlivé díly připadají lepší a lepší. Možná se Suchet stal už víc Poirotem, než Suchetem...Ale i atmosféra a hudba je v těchto pozdnějších dílech jaksi víc zralá, víc anglická. Nádhera!

plakát

Agatha Christie's Poirot - Zlo pod sluncem (2001) (epizoda) 

Kvalitní detektivka a velmi zajímavé vozidlo převážející hosty z pevniny na ostrov (naštěstí pro Poirota, co nesnáší cesty lodí...).

plakát

Akce v Istanbulu (1975) 

Naši vyhráli a američani spolu s němci a dalšími zápaďáky prohráli...Lukavský byl dobrý a Cupák jako prodavač informací všem zúčastněným stranám byl super.

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

Superhrdina se svojí přidržtaškou-přidržpuškou a přidržbombou ničí ropnou plošinu svého bývalého zaměstnavatele...