Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (33)

plakát

Zloděj životů (2004) 

Nuda, nuda, nuda. Vzhledem k tomu, že od začátku bylo všechno jasné, jsem první polovinu filmu čekal, kdy se spolu vyspí, a druhou už se jenom nudil. Přeplácanej a snadno předvídatelnej závěr pro mě jenom podtrhoval ráz celého filmu.

plakát

Stroj času (2002) 

Asi tady nebudu velmi oblíben:-), ale dovolím si nesouhlasit s většinou komentářů. Film rozhobně není obsahově slabý, ale má hloubku. Myslím si, že když se dělá film podle skvělé předlohy, tak se dá zkazit lecos, ale dost těžko myšlenky, které jsou v daném díle nosné. Někdo tady psal, že ve SCI-FI nic nového, možná by bylo dobré se zamyslet, kdy byla kniha napsána a kdo vlastně žánr vědecko-fantastický spoluzakládal. Mě osobně se kormě obsahu, který je skutečně hluboký líbilo i to zpracování. Takže za 4*.

plakát

Záchranáři (2006) 

Původně jsem dal 4, ještě při sledování filmu, ale ten pitomej závěr mi to úplně zkazil. Prostě se mi to netrefilo ve zkouškovým v sobotu ráno do nálady:-)

plakát

Casanova (2005) 

Normálně bych dal asi tři, ale zvedla to hudba.

plakát

Tygr a drak (2000) 

Teprve při tomto filmu jsem si poprvé uvědomil co ,všechno můžou dokázat počítače v kinematografii. Naprosto fungující středověké město a to jen pro umocnění dojmů, nikoli jako ve většině filmů " podívej se mám hodně peněz, co všechno s nima dokážu" . Pro mě nejlepší film roku 2000.

plakát

El Cortez (2006) 

Film ze začátku vůbec nevypadal špatně. 2/3 jsem čekal na nějaké "Kulhánkovské" vyvrcholení. Ovšem tak kravskej závěr jsem nejenže ještě neviděl, ale dokonale mi zkazil celej večer.

plakát

Dobrý král Václav (1994) (TV film) odpad!

No, co dodat. Takovéto prznění našich dějin jsem ještě nezažil. O filmu nemá cenu vůbec mluvit, protože ten je příšernej ve všech směrech, ale totální ignorance (nejspíš záměrná) k historickým faktům, a to rozvodně nemluvím pouze o drobných nepřesnostech, ostatně kdo viděl ten ví, mě šokovala. Je mi stydno, že Prima prokázala tak málo vkusu, koupila tento smímek a ještě ho pustila 28. září.