Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 863)

plakát

Chudáčci (2023) 

Hodnocení fe*i*ismu navzdory.

plakát

Citlivý člověk (2023) 

Vtáčkovia, siroty a citlivý člověk. Těsně na hraně, ale nikdy za ní. Kouzlo bezčasí, magie (tvůrčí) svobody. Už chápu, proč to nevyhrálo žádnýho Lva. (4,5*)

plakát

Backcountry (2014) 

Medvědí svačina ultra kvalita, která vyšumí do prázdna kvůli dementnostem, co tam při tom předváděj. MÁMO PODEJ TEN PIČIFUK ALEUŽ!§ ----- (SPOILER) Inspirováno skutečnými událostmi... akorát že vůbec. Nejenže se týpek nejspíš nechoval celou dobu jako šablonovitý kkt, kvůli kterýmu se to všechno děje, ale ještě si dovolil přežít, zatímco do medvěda píchal nožem, aby zkusil zachránit svoji ženu. Ale to asi v pinda power době není dost sexy námět.

plakát

Havěť (2023) 

Sme v bezpečí < ACAB!! (jinak za 3*)

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

O Hanuších pod kůží se mi zdá běžně, jen čekám, kdy se začnou ozývat jeho sladkým hlasem. Škoda, že se musí všude cpát láska, sex, trápení, fialové úvahy nad nekonečnem vesmíru by asi jinak byly zbytečně imerzivní. Dát 3* je mi víc líto než toho, že to nakonec neni zas tak dobrý. Při vytěsnění bolestně nesympatické ženské postavy, přihlédnutí k bizarně nízkému hodnocení a přimhouření všech 6 očí 3,5* ↑ (takže klasicky hodnocení za to, co to mohlo být, ne za to, co to je... tak vesmír chode).

plakát

Brutální vedro (2023) 

Sloní muž jede na chalupu. Noc filmových nadějí na hoďku a čtvrt. (2,5*)